P. Vacín 16.
L. Kyprý 74. (p.)
2:5
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nečtiny drtivou dvacetiminutovkou po změně stran udolaly Křelovice


Branky


16. P. Vacín , 74. L. Kyprý (p.) - 2. J. März , 48. F. Socha , 54. F. Socha , 61. V. Šedivec , 68. M. Kučera
1

Jiskra absolutně nezvládla druhý poločas, ve kterém hned čtyřikrát inkasovala a s Nečtinami jasně prohrála. Dvakrát se prosadil útočník Filip Socha.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté do zápasu vlétli jako uragán a už ve druhé minutě donutili gólmana Bicana lovit míč ze své sítě, kam ho poslal kapitán Jaroslav März. Z toho si ale Jiskra nic nedělala, za chvíli totiž srovnal Petr Vacín. Výsledkem 1:1 první poločas také skončil.

 

Pokud mohli být Nečtinští spokojení s úvodem prvního dějství, z druhého dozajista jásali. Ve 48. minutě Filip Socha nastartoval velkou show svého týmu a o šest minut později přidal hostující útočník další zásah.

 

Po necelé hodině hry zvýšil už na 1:4 Vojtěch Šedivec a divokou dvacetiminutovku završil Martin Kučera. Přesto měli poslední slovo domácí, z pokutového kopu se prosadil Luděk Kyprý.

 

Máte ze zápasu fotky? Víte o někom, kdo fotí nebo by fotit mohl? Dejte nám vědět na jan.laluch@fotbalunas.cz, ať jsou články ještě atraktivnější!



Ohlasy k zápasu



TJ Nečtiny
Útočník Filip Socha: „Jsme rádi, že jsme zvítězili. Jsou to pro nás velmi důležité body. Máme formu a chceme si ji udržet, co nejdéle to půjde. Vyzdvihl bych určitě našeho kapitána Jardu Märze. Ve svém věku je největším bojovníkem, kterého jsem na této úrovni kdy viděl. My mladší bychom si z něj měli vzít příklad.“



Sestavy


TJ Jiskra Křelovice
K. Bican [-] - P. Kříž [-] , J. Nohel [-] , L. Kyprý [-] , D. Bízek [-] (79. J. Dražský [-] ) , P. Vacín [-] , J. Musil [-] , T. Blažek [-] , P. Rabada [-] , V. Komárek [-] , Z. Tabaček [-]

TJ Nečtiny
S. Arnet [-] - V. Šedivec [-] , V. Polívka [-] , J. März [-] , F. Socha [-] , L. Lejsek [-] (61. M. Kučera [-] ) , O. Hejlík [-] , L. Brada [-] , M. Alexi [-] (46. Z. Bittermann [-] ) , O. Plic [-] (71. K. Junas [-] ) , M. Hlous [-]

ŽK: 52. P. Vacín - 38. O. Plic , 83. O. Hejlík .
Hráči zápasu: J. März , F. Socha .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: FINKLAR Jaroslav - STRNAD Jiří (N), ZEMEN Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
30. 10. 2017 07:47
Přesně,jak píše Filip Socha.Jarda Marz jednoznačně mužem zápasu,těch míčů,co vybojuje a pak rozdá,je spousta.Doufám,že ještě pár let fotbal hrfát vydrží,i ve svém věku je to taková motorová myš... :-D.