T. Voráček 17. (p.)
M. Prach 52.
M. Prach 81.
3:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Blatnice mazala ztrátu v posledních minutách, Nýřany ale vítězství uhájily


Branky


17. T. Voráček (p.) , 52. M. Prach , 81. M. Prach - 88. J. Pechler , 90. P. Liškutín
0

K ideálnímu výkonu měly Nýřany v utkání s Blatnicí daleko, přesto však berou tři body. Dvakrát se za domácí trefil Matyáš Prach.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní pasáž jasně pro domácí

Jasným favoritem v duelu Nýřan a Blatnice byli domácí borci. Zpočátku utkání to tak také vypadalo, domácí měli jasně navrch a Blatničtí hráli druhé housle. Tlak Diossu vyvrcholil v 16. minutě, když se faulu dopustil gólman Filip a nařízený pokutový kop proměnil Tomáš Voráček.

 

S přibývajícími minutami se hosté probudili a rázem se hrála vyrovnaná partie bez větších šancí. Další totiž přišla až těsně před poločasem, a to ze strany Slovanu. Střela z ostrého úhlu ale prolétla jen vedle tyče Rosolovy brány, a tak se šlo do kabin za stavu 1:0.

Drtivý závěr Slovanu

Po změně stran byli diváci svědky málo vídané situace – Blatničtí svého soupeře zatlačili a přibližně pět minut se hrálo pouze před nýřanskou bránou. Ani to ale hostům nestačilo, a tak přišel trest. Po chybě v rozehrávce se míče chopili hráči Diossu a rychlý brejk zakončil gólem Matyáš Prach!

 

Nýřany se po druhé brance nikam nehnaly a čekaly, co Blatnice vymyslí. Ta se dostala do dvou velmi slibných šancí, ale Rosol čaroval. Deset minut před koncem naopak přišel třetí direkt Nýřan. Další brejk přetavil v další gól opět Matyáš Prach!

 

Kdekdo si v tu chvíli řekl, že už je po zápase. Jenže střídající hráči Slovanu Jan Pechler a Pavel Liškutín utkání výrazně zdramatizovali a během dvou minut snížili na 2:3 z pohledu Blatnice! Góly však přišly pozdě. „Kdyby se hrálo ještě dvě minuty, tak by hosté srovnali,“ okomentoval drtivý blatnický tlak v závěru zápasu domácí gólman Rosol.



Ohlasy k zápasu


TJ Nýřany
Brankář Miroslav Rosol: „Tři body zůstaly doma, jak se čekalo. Náš výkon byl ale hodně mizerný a ke konci to bylo hodně vypjaté, když hosté dali druhý gól. Nakonec ale vše dobře dopadlo.“

TJ Slovan Blatnice
Vedoucí Oldřich Karas: „Prvních pětadvacet minut byli Nýřanští lepší, nezachycovali jsme jejich útočníky. Pak jsme vystřídali a hra se vyrovnala. Do druhého poločasu jsme nastoupili skvěle, pět minut jsme soupeře nepustili na naši polovinu. Jenže následně jsme chybovali a domácí dali na 2:0. Herně jsme byli lepší, ale k ničemu nám to nebylo, naopak jsme dostali deset minut před koncem na 3:0. V závěru jsme vrhli všechny síly do útoku a střídající hráči snížili, srovnat jsme ale už nestihli. Myslím si, že jsme si bod zasloužili. Za domácí bych vyzdvihl Pracha a gólmana Rosola, za nás hrál celý zápas velmi dobře střední záložník Greif. Hru rozhýbali útočník Liškutin a záložník Pechler. Jeden byl marod a druhý v létě ukončil kariéru. Přišli ale pomoci, hru pozvedli a oba vstřelili gól.“



Sestavy


TJ Nýřany
M. Rosol [-] - J. Hauer [-] , T. Michálek [-] (85. L. Šlégl [-] ) , J. Cvachouček [-] (78. V. Tyml [-] ) , R. Šimek [-] (79. M. Štěpánek [-] ) , T. Voráček [-] , B. Németh [-] (78. L. Konárek [-] ) , M. Prach [-] , J. Niedermayer [-] , Z. Zdvihal [-] , J. Rosol [-]

TJ Slovan Blatnice
P. Filip [-] - D. Šindelář [-] (70. P. Liškutín [-] ) , T. Karban [-] (46. P. Haisman [-] ) , M. König [-] (52. J. Pechler [-] ) , J. Rolník [-] , M. Greif [-] , D. Tětek [-] , D. Hauer [-] , J. Mestl [-] (30. Z. Kasl [-] ) , H. Kulhánek [-] , D. Kojnok [-]

Hráči zápasu: M. Rosol , M. Prach - J. Pechler , M. Greif , P. Liškutín .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: REIPRICH Václav - POSPÍŠIL Miloš (N), KOLERUS Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.