5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatnice se dál potácí v krizi


Branky


6. V. Polívka , 39. K. Junas , 42. F. Socha , 48. F. Socha , 90. J. März
0

Ani po sedmi zápasech se fotbalisté Slovanu nemohli radovat z výhry. Zdecimováni absencemi a špatnými výsledky schytali od Nečtin bůra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

S velmi oslabeným týmem a nalomeným sebevědomím přijeli blatničtí hráči na malé hřiště Nečtin, kde se jim dlouhodobě nedaří.

 

Už od prvních minut duelu bylo jasné, že se historie měnit nebude. Na hostech ležela deka, každý dotek s míčem byl plný nervozity. Z toho pramenily chyby a už v 6. minutě také úvodní gól. Krátký výkop gólmana Filipa přetavili domácí ve svou šanci, vysunuli Václava Polívku a ten zasunul míč za vyběhnuvšího brankáře Blatnice!

 

Domácím se však v koncovce příliš nedařilo a spalovali velké množství šancí, které si vypracovali. Závěr poločasu jim ale vyšel na jedničku, nutno dodat, že s notnou dávkou pomoci Slovanu. Nejprve se po rohovém kopu prosadil Karel Junas, i když šlo takřka o vlastní gól, tři minuty po něm pak zvýšil Filip Socha po zisku balónu a rychlém protiútoku.

 

Krátce po změně stran přidaly Nečtiny čtvrtý gól. Liškutinovi při odkopu škublo v krční páteři, nezvládl tak odvrátit míč, a naopak ho připravil pro Filipa Sochu, který si připsal druhý gól v zápase. Bůra dokonali domácí Jaroslavem Märzem pár vteřin před koncem.

 

Když už se Blatnice dostala do ojedinělé šance, zradila ji koncovka, chybělo pověstné štěstíčko. Na hostujícím týmu leží psychická deka, a ještě minimálně týden ležet bude.

 

Zdroj: Web klubu TJ Slovan Blatnice

 

Máte ze zápasu fotky? Víte o někom, kdo fotí nebo by fotit mohl? Dejte nám vědět na jan.laluch@fotbalunas.cz, ať jsou články ještě atraktivnější!



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Blatnice
Pavel Liškutin: „I přes dobré možnosti v první půli jsme dnes na body neměli, domácí byli v několika ohledech o dost lepší a vyhrát si zasloužili. Jen výsledek je možná až moc krutý. Na nás bohužel bylo vidět, že absencí a změn už je moc, nedokážeme si vyhovět a někdy se pochopit, zažité vazby jsou rozbité. A když se navíc ani nedaří zbylým zdravým hráčům, od kterých by se to čekalo, tak je jasné, že místo dobrého fotbalu to bude spíš jen trápení. Dobrá zpráva je, že i přes tak velké problémy s lidmi pořád máme díky hráčské základně Slovanu kam sáhnout. Nemusíme tak k zápasům jezdit v devíti lidech, což by u mnoha týmů v naší situaci tak dopadlo, ale to je tak to jediné pozitivní.“



Sestavy


TJ Nečtiny
S. Arnet [-] - L. Brada [-] (80. V. Smola [-] ) , V. Polívka [-] , J. März [-] , F. Socha [-] , M. Alexi [-] , Z. Bittermann [-] , P. Bock [-] , K. Junas [-] (60. J. Pekarovič [-] ) , O. Plic [-] , M. Hlous [-]

TJ Slovan Blatnice
P. Filip [-] - D. Tětek [-] (60. T. Karban [-] ) , M. Greif [-] , M. König [-] (46. P. Haisman [-] ) , J. Kovač [-] , J. Fišer [-] , D. Hauer [-] , P. Liškutín [-] (60. J. König [-] ) , J. Mestl [-] , H. Kulhánek [-] , D. Kojnok [-]

Hráči zápasu: K. Junas , F. Socha .
Počet diváků: 37. Rozhodčí: OLIVERIUS Jiří - PASCH Stanislav (N), KAFKA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.