Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdemyslice prodaly své zkušenosti z Okresu


Branky


0

Losinské béčko přivítalo v úvodním kole třetí třídy tým, který sestoupil z Okresu. Zdemyslice si minulý rok dokázaly, že mají na Okres a tak předpokládám, že letos budou chtít ipět zabojovat o postup. V prvním kole k tomu dobře vykročily, když si vyšláply na domácí Sokol.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý výkon hostů

Úvod zápasu vyšel výborně hostům ze Zdemyslic, když se hned ve druhé minutě uvolnil ve vápně Aleš Monhart a levačkou prostřelil Zbině v domácí brance. 0:1 Hosté lépe kombinovali a domácí nestíhali. V jedenácté minutě zahrávali hosté trestný kop ze 20 metrů, k míči se postavil René Šilhánek a levačkou ho poslal přesně k tyči domácí branky. 0:2 Domácí poté hru vyrovnali a začali se tlačit před hostující branku. Nejprve se ze strany řítil na hostující branku domácí útočník Olda Fremr, ale jeho střelu po zemi Kotora vykopl, chvíli po této šanci dostal na vápně dostatek času ke střele domácí záložník Marek Laštovka, ale jeho střelu vytáhl Kotora na rohový kop. Ve 27 minutě se již domácí dočkali, když se po nedůrazu obrany prodral do vápna domácí útočník Tomáš Albl a pod padajícím Kotorou propíchl míč do sítě. 1:2 Hosté ale rychle odpověděli na domácí snížení, když za tři minuty ve 30 minutě převzal na levé straně míč René Šilhánek a levačkou prostřelil Zbině svým druhým gólem v zápase a poslal hosty do vedení 1:3. Tak skončil i poločasový výsledek.

Dohrávání zápasu

Druhý poločas tempo hry opadlo, míč měli častěji na kopačkách hráči Zdemyslic a svojí převahu korunovali čtvrtým gólem, který vstřelil Aleš Polívka, když se uvolnil na vápně a krásně na zadní tyč obstřelil Zbině v domácí brance. Domácí měli ve druhém poločase jen jednu větší šanci, když se ke střele dostal domácí útočník, ale jeho střelu Kotora vyboxoval a to bylo ze strany domácích vše, jelikož hosté do konce zápasu na hřišti dominovali.



Ohlasy k zápasu



TJ Zdemyslice
Jindřich Kotora (asistent trenéra TJ Zdemyslice): "První zápas se nám vyvedl, z prvních dvou střel na branku, jsme dali dva góly, takže se nám hned hrálo lépe. I po snížení domácích, jsme brzy znovu odskočili o 2 góly, Ve druhém poločase jsme již dominovali a přidali i pojistku na naše, myslím si zasloužené vítěství. Doufáme, že se nám takto bude dařit i v následujícím kole doma v derby s Chlumem."



Sestavy


TJ Sokol Losiná B
M. Zbiň [-] - T. Karl [-] , O. Fremr [-] (46. Č. Velíšek [-] ) , T. Albl [-] (58. M. Tomrdle [-] ) , V. Šlais [-] , R. Mádr [-] , F. Mádr [-] (60. J. Hrach [-] ) , M. Laštovka [-] (46. V. Votípka [-] ) , D. Matulka [-] , M. Lepší [-] , L. Jánský [-]

TJ Zdemyslice
J. Kotora [-] - T. Šilhánek [-] (46. J. Fiala [-] ) , A. Polívka [-] (80. V. Hejl [-] ) , A. Monhart [-] (69. R. Čimera [-] ) , P. Česal [-] , V. Krňoul [-] , R. Šilhánek [-] , I. Průcha [-] , J. Jirgl [-] , P. Pechr [-] , T. Zelený [-]

ŽK: 39. L. Jánský - 48. P. Pechr .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šálková Helena - KARL František (N), KYSELA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.