R. Jirák 32. (p.)
J. Mašek 68.
2:3p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO! Předenice byly dvě minuty od výhry, přesto získaly pouze bod


Branky


32. R. Jirák (p.) , 68. J. Mašek - 88. O. Strejc , 90. J. Šíma
0

Předenice věřily, že v domácím prostředí konečně zaberou a zlomí velice nepříznivou situaci. Soupeřem jim byl tým, který se v posledních kolech zvedá a stoupá tabulkou. Dal se tak očekávat bojovný fotbal s mírným favoritem na straně hostů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól

Úvod utkání vyšel lépe domácímu celku, který dokázal papírově silnějšího soupeře přehrávat a využívat jejich chyb. K vidění bylo několik šancí, na první gól se ale čekalo až do 32. minuty. Kamil Mašek prošel přes půlku hřiště a ve vápně byl sestřelel hostujícím borcem, sudí tedy nařídil penaltu. Exekuci si vzal na starost kapitán Radek Jirák a poslal Předenice do vedení. Domácí tým poté vypadl z tempa a oteže zápasu převzal Smolivec. V jedné z velkých šancí se hosté dožadovali penalty, za údajnou ruku na brankové čáře. Sudí ale incident posoudil jako běžný a nařídil pouze rohový kop. První poločas tak branku už nepřinesl. 

Tlak hostů

Druhý poločas byl lepší v podání hostujících borců, kteří domácí celek zatlačili a vypadalo to, že vyrovnání je jen otázka času. Marek Šatra v bráně ale byl zatím proti. Osvědčilio se tak otřepané ,,nedáš, dostaneš". V brejkové situaci se dostal míč ke Kamilu Maškovi, který přihrával před branku Jakubu Bernáškovi, kterému zakončení nesedlo, ale stalo se dobrou přihrávkou na Josefa Maška, jenž už Dražana překonal. V tu chvíli se před domácím vápnem vybudoval val, který měl za úkol udržet vedení na domácí straně. Smolivec bušil do domácí obrany, ale stále bezvýsledně. Následně přišel ojedinělý brejk domácích, kdy se do zakončení dostal Bruml, ale míč netrefil tak, jak chtěl. Zápas už začal být pro hostující tým velice nepříznivý a tak rostla nervozita, a sudímu se zápas začal lehce vymykat. V 88. minutě vykřesal jiskřičku naděje pro hosty Otomar Strejc, který se prosadil po rohovém kopu. Závěr hrůzy pro domácí pak zakončil Jiří Šíma, který se pověsil do vzduchu a překonal Šatru. Chvíli poté přišel konečný hvizd a šlo se do penalt. 

Hosté byli na koni a využili toho

Domácí, zaskočeni pozdním vyrovnáním nenašli dostatek psychických sil a hned úvodní tři penalty neproměnili. Naopak se hosty postupně skóroval Brejcha, Arnošt a Jagerčík a bylo jasné, že druhý bod poputuje do Starého Smolivce.



Ohlasy k zápasu


TJ Předenice
Martin Bruml (hráč TJ Předenice): "Neskutečná chyba v závěru utkání nás stála body. Přestali jsme hrát a bojovat. Ztratili jsme vyhraný zápas.

SK Starý Smolivec
Starý Smolivec: "Trochu nejistý vstup do utkání, mnoho neproměněných šancí, dvě zásadní a sporně posouzené situace v neprospěch Starého Smolivce, nekvalitní a neprofesionální výkon rozhodčího a zvrat v utkání v posledních minutách, takto by se dal shrnout zápas 9. kola. 2 body z venkovního utkání jsou přínosné, ale dle průběhu zápasu jsou Starý Smolivec nedostatečné. Nicméně pochvalu zaslouží všichni hráči na hřišti za bojovnost a dobrý výkon!"



Sestavy


TJ Předenice
M. Šatra [-] - K. Mašek [-] , R. Jirák [-] , J. Sloup [-] , D. Procházka [-] - M. Zelenka [-] , V. Frank [-] , J. Mašek [-] (77. T. Pech [-] ) - J. Mašek [-] , J. Bernášek [-] (71. P. Fleissig [-] ) , M. Bruml [-] -

SK Starý Smolivec
K. Dražan [-] - J. Jagerčík [-] , J. Spour [-] , K. Bouše [-] (81. J. Šíma [-] ) , P. Arnošt [-] , F. Růt [-] (81. O. Šefl [-] ) , O. Strejc [-] , J. Strejc [-] , M. Hrkel [-] , P. Panýrek [-] , R. Brejcha [-]

ŽK: 67. J. Bernášek - 73. F. Růt , 76. R. Brejcha , 80. P. Arnošt , 87. J. Strejc .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KLIK Jiří - ŠILHÁNEK Zdeněk (N), ŠUSTR Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.