0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Merklín si odváží šťastnou výhru


Branky


0

Ani jeden z týmů nebyl před zápasem v nikterak záviděníhodné situaci. Domácí měli osm bodů, hosté dokonce jen šest. Bylo tak pro oba důležité v dnešním zápase bodovat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Povedené sólo

Domácí byli od začátku zápasu aktivnějším týmem a vyústilo to i v několik nadějných šancí. Ty ale končili buď na Špirkovy, nebo mimo branku. V 15. minutě přišel blesk z čistého nebe. Z pozice krajního obránce se dostal Tesárek až do blízkosti vápna, obešel dva obránce a překonal Košana v bráně. Dál pokračovala převaha domácích, ale ti nebyli schopni proměnit vyložené šance a tka se do poločasu vyrovnání nedočkali. 

Druhý poločas

Ve druihé půli se hra trochu vyrovnala, ale příšli šancí k vidění nebylo. V 75. minutě se pak zranil domácí snajpr Ondra Vodička a Vstiš tak přišla o největší zbraň. Ke konci zápasu sice měla velkou územní převahu, ale žádnou vyloženou šanci. Hosté si tak odvážejí velmi cenou výhru. 



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Vstiš
Jakub Vodička (hráč TJ Vstiš): "V zápase se opět potvrdilo, jak moc se trápíme v koncovce. Hosté měli v prvním poločase jen jednu šanci, při které dal gól. Bohužel, my potřebujeme na jeden gól alespoň 5 tutových šanci, a to je příliš. Jinak si myslím, že první poločas jsme byli lepší. Ve druhém to bylo chvíli vyrovnané, pak přišla opět naše převaha, ale bez gólu."

TJ Sokol Merklín
Jan Bláha (předseda TJ Merklín): "Šťastné vítězství bych to nazval. Domácí tlačili, ale nedávali góly. My jsme z jediné šance udeřili. V druhé půli se jim zranil nejlepší hráč a já to nám usnadnilo situaci. Domácí sice měli převahu, ale bez větších šancí. Fotbal to nebyl pohledný, ale počítají se tři body."



Sestavy


TJ Družstevník Vstiš
- M. Švec [-] , V. Hřebec [-] , T. Krejčí [-] , J. Vodička [-] , O. Vodička [-] (75. J. Voler [-] ) , A. Ježek [-] , F. Štěpán [-] , T. Maday [-] (46. M. Kaiser [-] ) , J. Kraus [-] , P. Purdeš [-] , M. Košan [-]

TJ Sokol Merklín
D. Špirk [-] - P. Kroupa [-] , J. Toman [-] , Z. Regner [-] (70. V. Hettler [-] ) , D. Wild [-] , V. Tichota [-] , D. Marek [-] , T. Bešta [-] (23. J. Ušiak [-] ) , I. Yankov [-] , D. Tesárek [-] , D. Regner [-]

ŽK: 59. M. Švec - 74. D. Wild .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Šálková Helena - ŠVEC Petr (N), KREJČÍK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.