Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj dvou týmu z čela tabulky vyzněl pro Kasejovice


Branky


0

Kasejovice až na jedno domácí zaváhání proti Klášteru zatím všechno vyhrávají a dělí se s Chlumčany o první místo. Ani Žinkovy na tom nejsou špatně, prohrály ale už dvakrát. V utkání se očekávala vyrovnaná hra a to se také vyplnilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení domácích

Hostujícímu celku se v úvodních minutách nedařilo hrát hru, jako hrát chtěli a byli to tedy domácí, kdo diktoval tempo hry. V 27. minutě už se měnilo skóre. Prosadil se domác ostrostřelec Martin Škyrta. Hosté mohli vyrovnat, ale když jejich útočník postupoval sám na brankáře, zklamal. Tutéž šanci měli i domácí, ale ani oni ji nedokázali proměnit. V poslední minutě prvního poločasu se k míči dostal Jan Šimůnek a přidal druhou domácí branku. Stav v poločase tedy byl 2:0. 

Lepší hosté

V šatně hostů asi musel být pořádný fén, protože do druhého poločasu vyběhl úplně jiný tým. Odměnou jim bylo snížení v 66. minutě o které se postaral Jaromír Doričák. Žinkovy mohly vyrovnat, ale opět neproměnily samostatný nájezd. Ke konci utkání se hosté více a více tlačili dopředu. Bohužel pro hosty místo vyrovnaní přišel gól na 3:1. Postaral se o něj střídající Karel Horal a vypadalo to na klidný konec. Žinkovy ovšem nevypustily konec utkání a ještě v 90. minutě snížil Jiří Trojánek. Víc už se ale neudálo a tak Kasejovice získávají tři body. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Žinkovy
Jaroslav Kubeš (trenér TJ Žinkovy): "Zápas jsme si prohráli v první půli, kdy jsme hráli špatně. Hráči nedodržovali úkoly jaké jsme si řekli v kabině. V šatně jsme si to pak vyříkali a druhý poločas byl daleko lepší. Nicméně jsme prohráli, po celkově nepříliš dobrém výkonu. Přizpůsobili jsme se hře domácích."



Sestavy


TJ Sokol Kasejovice
M. Svoboda [-] - M. Chára [-] , J. Mašek [-] , T. Klíma [-] (88. T. Jakubčík [-] ) , J. Kopáček [-] - J. Šimůnek [-] (90. V. Jakubčík [-] ) , V. Drnek [-] , M. Škyrta [-] , M. Fiala [-] - L. Kopřiva [-] (80. K. Horal [-] ) - P. Novosad [-] (56. K. Flandera [-] )

TJ Sokol Žinkovy
K. Kripner [-] - V. Tříska [-] , J. Doričák [-] , D. Niemkiewicz [-] (90. J. Vokurka [-] ) , T. Kohout [-] (28. J. Trojánek [-] ) , R. Liška [-] , T. Oulík [-] , J. Čengery [-] (81. Z. Pavlíček [-] ) , T. Hora [-] , M. Vokurka [-] , M. Šneberk [-]

ŽK: 25. J. Kopáček , 64. T. Klíma , 70. J. Mašek - 70. M. Vokurka .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: Křen Jiří - NOVOSAD Pavel (N), ŠRAIT František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.