3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO! Radkovice jsou doma stále stoprocentní


Branky


38. V. Brada , 74. J. Toman , 86. F. Březina - 18. T. Grüner , 72. I. Yankov
0

Jen málo kdo by po minulé sezóně čekal, že po pěti kolech budou Radkovice v tabulce před Merklínem. Přesto je tomu tak, i když jen o skóre. Radkovice zatím všechny své bodyu hrály doma a navázat na to chtějí i proti trápícím se hostům, jenž mají velké problémy s absencemi hráčů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas

Úvodní minuty zápasu příliš pohledného fotbalu nepřinesly a diváci si tak na první větší vzrušení museli počkat až do 18. minuty. K jejich nevoli to byli ale hosté, kdo udeřil. Postaral se o to Tomáš Grüner. Domácí se snažili o vyrovnání, jejich snaha ale dlouho nemšla žádné výsledky, až v 38. minutě se z ojedinělé akce prosadil Václav Brada a vrátil Radkovice do hry. Poločas skončil 1:1. 

Kapitán rozhodl

Domácí chtěli do druhé půle vstoupit lépe než do první, ale přílši se to nepovedlo. Hrál se podobný fotbal jako v té první. A stejně jako v prvním poločase tak i ve druhém se jako první prosadili hosté. Po standartní situaci se míč dostal k Yankovi a ten překonal Konstantina Levého v bráně. Gól přišel čtvrt hodiny před koncem a domácí dost vyvedl z míry.  Na koně je ale vrátil nádherný pokus Jaroslava Tomana, jenž se odhodlal ke střele z 35-ti metrů. Jeho rána byla tak razantní, že i přes velkou vzdálenost neměl Špirk nárok. Oba celky se v závěrečných minutách snažily převážit misky vah na svou stranu. Radkovice se nakonec dočkaly, i když jim hosté velkou měrou pomohli. Špatnou malou domu vystihl František Březina, udělal kličku brankáři a posunul míč do prázdné branky. Ve zbývajících minutách si už domácí výsledek pohlídali a jsou nadále stoprocentní na domácím hřišti. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Radkovice
Stanislav Tisot (trenér TJ Sparta Radkovice): "Opět se nám doma podařilo uhájit neporazitelnost. Pro nás to byl zápas o šest bodů. První poločas byl z naší strany fotbalově velmi špatný. Ve chvíli, kdy soupeř dal druhý gól to s námi vypadalo velmi špatně. Pak ale přišla fotbalová nádhera Jardy Tomana, který z třiceti metrů vymetl šibenici. Nakonec jsme ještě dokázali dostat do vedení a udržet ho. Byli to ubojované tři body."




Sestavy


TJ Sparta Radkovice
K. Novotný [-] - P. Němec [-] , R. Soušek [-] , M. Březina [-] (36. J. Horský [-] ) , I. Marina [-] (76. M. Karhan [-] ) , V. Brada [-] , D. Fiala [-] (36. J. Cibulka [-] ) , F. Březina [-] , M. Velich [-] , J. Toman [-] , V. Soyma [-]

TJ Sokol Merklín
D. Špirk [-] - J. Bláha [-] , M. Balák [-] , P. Kroupa [-] , T. Grüner [-] , V. Vopička [-] (44. V. Hettler [-] ) , I. Yankov [-] , V. Tichota [-] , D. Wild [-] , D. Tesárek [-] , D. Regner [-]

ŽK: 53. I. Marina , 75. F. Březina - 22. I. Yankov .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: KLIK Jiří - HEŘMAN Václav (N), ANDERLE Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.