Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobřany si proti Předenicím zastřílely


0

Dobřany zatím sbírají body výhradně v domácím prostředí, což chtěli potvrdit i tentokrát. Soupeř k tomu byl dobrý, Předenice. Ty zatím venku žádný bod neuhrály. Pro oba celky tak šlo o velice důležité utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný nástup domácích

Jestli měli hosté nějaké plány do zápasu, tak se rozpadly hned po úvodní čtvrthodině. V šesté minutě se do zakončení dostal Jaroslav Schovánek a otevřel skóre. ve 14. minutě pak přišla další rána pro Předenice. Na 2:0 zvyšoval Michal Brožík. Hra hostů se následně trochu zvedla, ale když už se jim začalo dařit, přišel další gól. Opět se prosadil Michal Brožík. Hned za dvě minuty se pak prosadil Patrik Smetana a zápas byl v podstatě rozhodnut. 

Zlepšený výkon hostů

V druhém poločase se domácí už nikam nehnali a Předenice se tak dostali k několik zakončením. Koncovka ale výrazně vázla a takl přišel gól opět na domácí straně. Autorem byl Petr Trdlička. Následně se konečně prosadili hosté. Nádhernou ranou se prezentoval Jakub Bernášek. Nějakou dobu se pak hrálo bez vyloženějších šancí, až přišel šestý gól Dobřan. Prosadil se Martin Tušek a skóre už zavánělo debaklem. Alespoň kosmeticky ještě upravili stav hosté. Kamil Mašek vyvezl balon z vlastní poloviny až do vápna, odkud vystřelil, míč se odrazil k Martinu Brumlovi, který míč dorazil do prádzné branky. Nic víc už se nestalo, hosté tkao pět prokaučovali první poločas, který je stál zápas. Naopak domácí předvedli asi zatím nejlepší ve svém novém stánku. 



Ohlasy k zápasu


TJ Dobřany
Petr Tušek (trenér TJ Dobřany): "Po patnácti minutách to bylo 2:0 a v podstatě bylo po zápase. Kluci odehráli dobré utkání, dařila se kombinace i padaly góly. Vyzvdihnul bych výkon celého týmu."

TJ Předenice
Martin Bruml ( hráč TJ Předenice): "Špatný začátek zápasu nás stál zápas. V druhém jsme hru zlepšili, ale už to na body nestačilo. Domácí byli v prvním poločase jasně lepší a zaslouženě vyhráli."



Sestavy


TJ Dobřany
K. Lang [-] - V. Bouček [-] , M. Bruha [-] , J. Čimera [-] , M. Gleissner [-] , M. Skřivan [-] - M. Brožík [-] , P. Trdlička [-] , L. Strejc [-] , P. Smetana [-] - J. Schovánek [-] (56. M. Tušek [-] ) -

TJ Předenice
M. Šatra [-] - J. Sloup [-] , R. Jirák [-] , K. Mašek [-] - M. Zelenka [-] (35. P. Fleissig [-] ) , J. Mašek [-] , M. Myška [-] , P. Kvídera [-] , T. Pech [-] (46. M. Bruml [-] ) - J. Bernášek [-] , J. Mašek [-] -

Počet diváků: 150. Rozhodčí: Langmajer Lukáš - KRÁL Josef (N), ŠILHÁNEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.