Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčí rozhodlo zápas hned v úvodu


Branky


1

Předenice se zatím v úvodu sezóny hledají a stále nemohou najít optimální formu. Tři body po čtyřech kolech jsou jasným důkazem. Naopak Poříčí zatím jen jednou zaváhalo, jinak se mu vcelku daří. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drtivý nástup

Jestli měli domácí nějaké plány a instrukce, tak ty se rozpadli už po třech minutách kdy poprvé rozvlnil síť Novotný. První varování bohužel domácím nestačilo a v 11. minutě musel Šatra lovit míč ze sítě podruhé. Tentokrát ho překonal Kalista. Strašný start Předenic ale stále nebral konce. Za tři minuty se prosadil Jakub Tupý a skóre už bylo 0:3. A to vše pouze ve 14. minutě. Tečku za hostujícím nástupem udělal Ladislav Mošna. Domácí trenér reagoval střídáním už ve 30. minutě, kterým dokázal eliminovat útočnou aktivitu hostů. Předenice se tak dostaly zpět do hry. 

Lepší výkon domácích

V druhém poločase hráli daleko lépe domácí fotbalisté, kteří se hnali dopředu ve snaze zvrátit kritický stav zápasu. Největší domácí hrozba byl Jakub Bernášek, své první šance ale zahodil. Prosadil se až v 62. minutě, kdy se po kombinační akci ve středu hřiště dostal před brankáře a střelou na přední tyč snížil. V 76. minutě si ten samý hráč naskočil na centr z levé strany a snížil na 2:4. Bohužel pro domácí to bylo z jejich strany vše. Hosté si tak odváží všechny body.



Ohlasy k zápasu


TJ Předenice
Martin Bruml (hráč TJ Předenice): "Utekl nám začátek zápasu. Dohánět čtyřgólové manko už bylo nad naše síly. Šance na to ale v druhém poločase přeci jen byly. V druhém poločase jsme byli jasně lepší než hosté."




Sestavy


TJ Předenice
M. Šatra [-] - D. Procházka [-] , R. Jirák [-] , K. Mašek [-] , J. Sloup [-] (46. P. Fleissig [-] ) - J. Mašek [-] (30. M. Zelenka [-] ) , V. Frank [-] , M. Myška [-] , P. Kvídera [-] - J. Bernášek [-] (84. M. Bruml [-] ) , J. Mašek [-] (46. T. Pech [-] )

TJ Sokol Spálené Poříčí
D. Šlajs [-] - J. Tupý [-] , V. Novotný [-] , L. Mošna [-] (89. J. Pelc [-] ) , F. Brudna [-] , K. Kalista [-] , V. Homolka [-] , J. Louda [-] , P. Byron [-] , P. Roj [-] (65. L. Hroněk [-] ) , T. Tofl [-] (36. P. Karlík [-] )

ŽK: 64. T. Pech , 70. M. Myška - 42. J. Louda .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SLABÝ Otto - ŠILHÁNEK Zdeněk (N), PRANTNER Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 9. 2017 19:38
Tady bych věřil spíše hostum,myslím že Poříčí si odveze všechny body.