3:2
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj trápících se týmů zvládli lépe domácí


Branky


21. I. Yankov , 32. D. Marek , 42. D. Wild - 9. M. Myslivec , 63. J. Šefl
1

Situace Merklína je diametrálně odlišná od minulé sezóny. Odchod opory záložní řady a zranění nejlepšího střelce určitě domácím nepřidalo. Tři body po čtyřech kolech nečekal asi nikdo. Chotěšov je na tom ještě o dva body hůře. Pro oba celky tak šlo o hodně a zápas tomu odpovídal. Ani jeden tým nic nevypustil, nakonec se ale radovali pouze domácí.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Otočený vývoj

Vstup do utkání vyšel lépe hostům, kteří se už v 9. minutě dokázali dostat do vedení zásluhou Miroslava Myslivce. Příliš pohledný fotbal se nehrál, ani šancí nebylo moc, přesto se domácím podařilo vyrovnat, když se po skrumáži ve vápně nejlépe zorientoval Ilija Yankov. Nejhezčí moment ukání přišel v 32. minutě. David Marek vypálil křižnou ránu, která skončila ve vzdálenější šibenici Fischerovo branky. Chvíli před poločasem se domácí dostali do ještě výhodnější pozici, když se proadil kapitán Dominik Wild. Poločas skončil 3:1. 

Hosté zdramatizovali utkání

V druhém poločase byl aktivnější hostující tým, který se dostal do pár zajimavých pozic. V 63. minutě se jim dokonce povedlo snížit na rozdíl jediné branky. Postaral se o to Jan Šefl. Zbývající půlhodina tak byla ještě hodně nervózní a vypjatá. Žádnou branku už ale nepřinesla a domácí tak slavý důležité body. Naopak hosté zůstávají poslední. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Merklín
Jan Bláha (předseda TJ Merklín): "Fotbal se hrál spíše podprůměrný. Hosté se dostali do vedení, ale nám se to povedlo otočit. Druhý poločas byl ještě horší než první. Bohužel nám chybí hráči, nejvíc asi tvořivý záložník."




Sestavy


TJ Sokol Merklín
S. Špirk [-] - T. Grüner [-] , D. Regner [-] , V. Vopička [-] (77. V. Hettler [-] ) , I. Yankov [-] , V. Tichota [-] , D. Wild [-] , D. Marek [-] , Z. Regner [-] (67. J. Bláha [-] ) , D. Tesárek [-] , P. Štádler [-]

TJ Chotěšov B
A. Fischer [-] - L. Ondruš [-] (46. J. Šefl [-] ) , M. Pešek [-] , T. Brabec [-] , P. Milička [-] - T. Veselý [-] , P. Hasenöhrl [-] (65. M. Nohava [-] ) , V. Bednář [-] , L. Peprný [-] , M. Myslivec [-] - L. Vebr [-] (72. M. Suk [-] )

ŽK: 55. P. Štádler , 71. V. Vopička , 77. V. Tichota , 84. D. Tesárek - 33. P. Hasenöhrl , 44. V. Bednář , 71. L. Vebr , 77. M. Pešek .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Škoda Pavel - ANDERLE Jan (N), DRDA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 9. 2017 19:32
Merklin se zna zacatku sezony trapi ale doma body potvrdi.1