0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:30

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nervózní zápas rozhodla jediná branka


Branky


0

Dobřany ve svém novém stánku přivítaly v rámci čtvrtého kola dosud stoprocentní celek z Kasejovic. Hned z kraje sezóny se ukázalo, že zápasy na dobřanské půdě jsou vždy vyhecované a napínavé. Nejinak tomu bylo i tentokrát. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól

Zápas začal velmi z ostra, ne ale co se týče gólů či šancí. Šlo o tvrdost hry. Ve třetí minutě už sudí podruhé tahal žlutou kartu. Hra se pak na nějakou dobu uklidnila. V 11. minutě přišel první fotbalovější moment. Po chybě domácího obránce se do zakončení dostal Flandera a zařídil vedení pro hosty. Do konce poločasu bylo k vidění ještě několik nadějných šancí a také další tři žluté karty. 

Tři červené

Pár minut po zahájení druhé půle přišel důležitý moment utkání. Martin Škyrta uviděl druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. Domácí se snažili využí početní převahy, v žádnou stoprocentní gólovku to ale nevedlo. S blížícím se koncem zápasu nervozita rostla a vyústila v nastaveném čase. V 93. minutě nejprve strčil do protihráče domácí Roubíček a uviděl červenou kartu. Za dvě minuty se dostal do konfliktu se sudím Rajt a taktéž uviděl červenou kartu. Domácí tak poslední vteřiny dohrávali v devíti. Zápas už ale gól nepřinesl a tak jsou Kasejovice i nadále stoprocentní.



Ohlasy k zápasu


TJ Dobřany
Petr Tušek (trenér TJ Dobřany): "Zápas se těžko hodnotí. V podstatě k tomu nemám co říct."




Sestavy


TJ Dobřany
K. Lang [-] - V. Bouček [-] , M. Bruha [-] , M. Opatrný [-] , M. Gleissner [-] , J. Čimera [-] - P. Smetana [-] , J. Roubíček [-] , P. Trdlička [-] , L. Strejc [-] - J. Schovánek [-]

TJ Sokol Kasejovice
M. Svoboda [-] - M. Chára [-] , J. Mašek [-] , J. Kopáček [-] , M. Fiala [-] - J. Šimůnek [-] , J. Mašek [-] , M. Škyrta [-] , V. Drnek [-] (38. J. Vonášek [-] ) , T. Klíma [-] - K. Flandera [-]

ŽK: 3. J. Čimera , 35. P. Smetana , 44. J. Roubíček , 59. K. Lang , 64. V. Bouček , 72. M. Gleissner , 93. J. Rajt - 2. M. Škyrta , 39. J. Kopáček , 54. M. Fiala . ČK: 90. J. Roubíček , 90. J. Rajt - 53. M. Škyrta .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SLABÝ Otto - MICHÁLEK Tomáš, KRÁL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.