5:4p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Závěr jako z filmu


Branky


48. M. Švec , 74. M. Švec , 81. J. Kalabza , 86. M. Kašpar - 18. P. Braun , 46. P. Braun , 87. P. Braun , 88. P. Braun
0

Utkání bylo pro oba celky velice důležité. Neměly totiž na svém kontě zatím žádný bod a odrazit se chtěli právě tentokrát. Zápas přinesl nakonec velice dramatickou podívanou, která se divákům musela líbit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól

V prvním poločase se hrál vyrovnaný fotbal, oba celky se snažili tomu druhému vnutit svůj styl, důsledkem toho byl nepříliš pohledný fotbal. Přesto některé šance přišly. V 18. minutě si na kolmou přihrávku naběhl Pavel Braun a obstřelem překonal nepomuckého golmana. Bohužel to bylo, co do gólové radosti, všechno co první půle nabídla. 

Výborný závěr

Druhý poločas to už byla jiná písnička. Hned v první minutě se dokázal obdobně jako v té první prosadit Pavel Braun a dopřál Chotěšovu dvoubrankové vedení. Odpověd na sebe nenechala dlouho čekat. Už v 48. minutě se po přímém kopu prosadil domácí kapitán Míra Švec. Následně se hra na několik okamžiků uklidnila a týmy lépe bránily. Další gól tak přišel až v 74. minutě a to opět z kopačky domácího kapitána. Tentokrát šlo o střelu z 25-ti metrů, která zapadla přímo k tyči. Vyrovnaní dodalo Nepomuku ještě více energie a za pár chvil tak přišla i vedoucí branka. Po přijrávce Míry Švece se k míči dostal Pavel Kalabza, narazil si s Matyášem Kašparem a povedenou ranou překonal Fischera. Čtyři minuty před koncem pak přidal nádherný gól Kašpar, když prošel přes několik obránců a překonal i brankáře. V tu chvíli to vypadalo, že je zápas hotový. Opak byl ale pravdou. Za minuty se hosté dočkali penalty. Kterou proměnil Pavel Braun a zkompletoval tak hattrick. A za další minuty si tentýž hráč poradil s obráncem a počtvrté překonal Wallenfelse. Chotěšov si tak zařídil minimálně bod, protože do konce utkání se už nic významného nestalo. 

Druhý bod zůstává doma

Díky neolmylné exekuci domácích hráčů bylo jasné, že po neproměněné hostující penaltě zůstane druhý bod v Nepomuku. 



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk B
Miroslav Švec (hráč FK Nepomuk): "První poločas jsme tlačili, ale soupeř nám jednou frknul a dal gól. Pohledný fotbal se ale příliš nehrál. V šatně jsme si něco řekli, ale hned po poločase jsme dostali druhý gól. Pak jsme se zdravě naštvali a zápas otočili. Bohužel jsme ale nezvládli závěr utkání a zbytečně přišli o tři body."

TJ Chotěšov B
Miroslav Mužík (trenér TJ Chotěšov): "Zápas se musel líbit. Měli jsme lepší první poločas, kdy jsme hráli výborně. V druhém to domácí více otevřeli a podle se jim zápas otočit. Chtěl bych ale kluky pochválit, že nesložili zbraně a dál bojovali. Bod bereme jako úspěch, od kterého se snad odrazíme."



Sestavy


FK Nepomuk B
P. Wallenfels [-] - D. Šmíd [-] (75. J. Slach [-] ) , J. Kalabza [-] , V. Švec [-] , A. Viktora [-] (57. M. Kašpar [-] ) , J. Polívka [-] , J. Martínek [-] (55. R. Mráz [-] ) , M. Švec [-] , V. Janoch [-] , O. Košán [-] , J. Ticháček [-]

TJ Chotěšov B
A. Fischer [-] - P. Milička [-] , M. Brabec [-] , E. Molek [-] , L. Calta [-] - A. Kavka [-] , L. Terber [-] , M. Myslivec [-] (54. A. Štökl [-] ) , L. Peprný [-] - P. Braun [-] , L. Vebr [-] (75. M. Nohava [-] )

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Křen Jiří - BARAN Marek (N), DRDA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.