6:0
(5:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabení hosté neměli nárok


Branky


15. D. Wild , 17. M. Voráček , 24. M. Fořt , 26. M. Voráček , 40. D. Marek , 76. M. Fořt
0

Domácím se vstup do sezóny příliš nevydařil. Vcelku vysoko prohráli na půdě Žinkov a tak to v domácím prostředí museli odčinit. Soupeřem jim také byl tým, který v prvním kole nezaznamenal žádný bod. Nepomuk bohužel ale dorazil pouze v deseti mužích a hodně si tak stížili situaci. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo rozhodnuto

Domácím se od první minuty dařilo využívat početní převahy a zatlačili soupeře na jeho polovinu. Nepomucká obrana dokázala vzdorovat pouze do 15. minuty, kdy se prosadil Wild a určil tak ráz zápasu. Za dvě minuty přidal po úniku druhý gól Voráček. Za pár minut se prosadil i další merklínský sniper Michal Fořt a bylo více méně po zápase. Pak následovala největší šance hostů, kdy výborně kopnutý trestňák mířil do branky, ale Špirk ho bravurně zneškodnil. Do poločaseu pak přišly ještě dva zásahy domácího celku. Nejprve dal svůj druhý gól Voráček a chvíle před před poločasem dokončil bůra David Marek

Dohrávání zápasu

Druhý poločas hodně ovlivnila průtž mračem, která pohlednému fotbalu příliš nepřála. Hostům se již více dařilo zachytávat nepříjemné průniky domácích a na další gól se tak dlouho čekalo. Nakonec ale přišel a postaral se o něj nejlepší střelec Merklína v minulé sezóně, Michal Fořt. Merklín si tak spravil chuť i skóre z prvního zápasu. Naopak Nepomuk je zatím bez bodu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Merklín
Jan Bláha (předseda TJ Merklín): "Utkání hodně ovlivnilo to, že hostě přijeli v deseti. Naši k tomu přistoupili zodpovědně a v poločase vedli už 5:0. V druhém poločase se spustil obrovský slejvák. Takže tempo trochu opadlo a my jsme hráli spíše už jen takovou údržbu. Naprosto zasloužená výhra. Napravili jsme tak zaváhání z minulého týdne."

FK Nepomuk B
Miroslav Švec (hráč FK Nepomuk): "Bohužel nám opět chyběli hráči, navíc se zranil brankář áčka a náš tak musel chytat za ně. První poločas byl jasně v domácí režii a krom povedeného tretsňáku jsme nic neměli. Druhý poločas už byl lepší. Budeme muset a příště už konečně bodovat."



Sestavy


TJ Sokol Merklín
D. Špirk [-] - M. Balák [-] , V. Vopička [-] , M. Fořt [-] , D. Marek [-] , T. Bešta [-] , M. Voráček [-] , V. Tichota [-] , D. Wild [-] , D. Tesárek [-] , D. Regner [-]

FK Nepomuk B
D. Slivoň [-] - A. Viktora [-] , M. Lukeš [-] , J. Slach [-] , J. Polívka [-] , M. Švec [-] , R. Mráz [-] , V. Semerád [-] , O. Košán [-] , M. Voráček [-] , V. Švec [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šiška Pavel - ANDERLE Jan (N), BARAN Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.