1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO! Spálené Poříčí vkročilo do Okresu vítězně


Branky


0

Úvodní kolo Okresního přeboru proti sobě postavilo dva favority na celkové vítězství. Týmy se dobře znají, ze společného působení v B třídě. Utkání nabídlo vyrovnaný průběh a nakonec asi i zasloužený výsledek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Hned v úvodních minutách přišla komplikace pro hosty, když se jim zranil jeden z obránců a museli tak hned na začátku střídat. V úvodním dějství byli na balonu více domácí borci, ale jejich územní převaha nevyústila v žádnou velkou šanci. Hosté hrozili především po rychlých kombinačních akcích. Největší šanci měl Martin Hrkel, který se po arnoštově přihrávce ocitl sám před golmanem, svou šanci ale nedokázal proměnit. Smolivec zahrozil ještě po přímáku, kdy Jan Strejc jen těsně minul domácí branku. První poločas tak nakonec gól nepřinesl. 

Střelec brankářem

Úvod druhé půle byl v režii hostů, kterým se dařilo kombinačně překonávat soupeře a vytvořit si i několik slibných náznaků. Gól ale nedali a tak se o slovo přihlásilo Poříčí. David Šlajs překonal Dražana a otevřel skóre zápasu. Za chíli mohlo být vyrovnáno, ale centr od Panýrka nedokázal spoluhráč uklidti do sítě. V 75. minutě přišel důležitý okamžik zápasu. Martin Hrkel utekl obraně a byl kousek před vápnem sražen domácím brankářem. Ten uviděl červenou kartu a do branky musel střelec gólu, David Šlajs. Hosté však nedokázali využít početní převahy a ve zbytku zápasu si už žádnou větší šanci nevypracovali. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Spálené Poříčí
TJ Spálené Poříčí: V tomto týmu nefunguje žádný informátor.

SK Starý Smolivec
TJ Starý Smolivec: "První kolo přineslo těžký zápas, který podtrhovalo i nepříjemné, horké počasí. Přestože náš tým nebyl ještě v plné sestavě, odvedl za daných podmínek dobrý výkon. Pochvalu zaslouží zákroky gólmana Karla Dražana, který Smolivec podržel v nejedné, horké situaci. Jednogólový rozdíl ve výsledku objektivně odpovídá průběhu utkání ve prospěch domácího TJ Sokol Spálené Poříčí."



Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí
M. Prantner [-] - D. Hulec [-] (9. V. Homolka [-] ) , P. Byron [-] , D. Šlajs [-] , V. Novotný [-] , M. Krňoul [-] (65. J. Pelc [-] ) , T. Tofl [-] , L. Hroněk [-] , K. Kalista [-] , O. Homolka [-] , J. Tupý [-]

SK Starý Smolivec
K. Dražan [-] - M. Hrkel [-] , P. Panýrek [-] , R. Ostříž [-] , P. Arnošt [-] , J. Šíma [-] (9. F. Trhlík [-] ) , J. Strejc [-] , K. Bouše [-] , J. Jagerčík [-] , R. Brejcha [-] , J. Tupý [-]

ŽK: 60. V. Novotný , 75. V. Homolka , 90. L. Hroněk - 80. R. Brejcha . ČK: 75. M. Prantner .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: MICHÁLEK Tomáš - TUPÝ Luděk (N), RŮT Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.