Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 14:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO! Derby přineslo výborný fotbal


Branky


0

Tento zápas byl zajímavý hned z několika důvodů. Dobřany se poprvé představily ve svém zbrusu novém, krásném areálu. Domácí v minulé sezóny využívali hřiště ve Vstiši a navíc od sebe tyto dva celky leží jen pár kilometrů, šlo tak o derby. Vstiš se navíc právě vrátila do Okresu. Zápas navíc přilákal do ochozů velký počet lidí. Utkání tak mělo kulisu odpovídají derby.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní gól v novém areálu obstaral Schovánek

V úvodních minutách byla vidět na obou týmech velká motivace. Na první větší šance se ale čekalo deset minut. Čekání se ale vyplatilo, protože byla hned gólová. Do balonu se opřel Schovánek a s pomocí teče překonal Valentu v bráně. Následovalo několik příležitostí na obou stranách. Ani jeden z golmanů ale nekapituloval. V 35. minutě se do úniku řítil jeden z hostujících útočníků a byl zastaven jen za cenu faulu v pokutovém území. Sudí tak neměl na výběr a nařídil penaltu. Exekuci si vzal na starost kapitán Tomáš Krejčí a vyrovnal na 1:1. Remízový výsledek ale do poločasu nevydržel. V 43. minutě se po centru dokázal prosadit Jan Roubíček a znovu vrátil Dobřanům vedení. 

Vítěznou premiéru pokazil Švec

Domácí, jenž byli povzbuzeni gólem do šatny dominovali úvodním minutám druhé půle. Po pěti minutách tak zcela po zásluze odskočili Družstveníku už na dva góly. Prosadil se Trdlička po tom, co prošel přes několik protihráčů. Dobřany se pak snažily kontrolovat hru a hosty už k ničemu nepustit. To se ale dařilo jen deset minut. Poté přišla chyba domácího stopera, který si nechal sebrat balon Ondřejem Vodičkou, ten udělal kličku i brankáři a v pohodě uklidil míč do sítě. Následovalo nervózních třicet minut, kdy se domácí snažili udržet vedení a hosté naopak srovnat krok. Už už to vypadalo, že Dobřany si odbudou vítěznou premiéru, pak ovšem přišla situace, po které se k zakončení dostal Petr Švec a přehodil Langa. To už se psala 88. minuta, zápas přesto přinesl ještě hodně zajímavou podívanou. Nejprve se hosté drali do útoku, který domácí zastavili jen za cenu faulu, následný přímák ale mnoho škody nenadělal. Poté zahrozili ještě domácí borci. Sudí totiž vyhodnotil situaci ve vápně Vstiše jako malou domů a nařídil nepřímý volný kop. Hosté se tak naskládali na brankovou a čekali co vymyslí soupeř. Velká šance ale gólem neskončila a šlo se na penalty.

Druhý bod cestuje do Vstiše

V penaltové loterii byli štastnější hosté a odvážejí si tak bod navíc. 

 

Za velice povedené fotky vděčíme Daniel Ulrich Photography



Ohlasy k zápasu


TJ Dobřany
TJ Dobřany: Tým se zatím k zápasu nevyjádřil

TJ Družstevník Vstiš
Jakub Vodička (hráč TJ Vstiš): "Šlo o velké derby, navíc Dobřany navíc poprvé hrály na svém novém hřišti. Počasí fotbalu příliš nepřálo. V prvním poločase jsme zahodili několik šancí a soupeř toho využil. V druhé půli nám soupeř odskočil na dva góly, ale nepoložili jsme se a dokázali jsme srovnat a vyrovnat. Dva body bereme."



Sestavy


TJ Dobřany
K. Lang [-] - P. Trdlička [-] , L. Strejc [-] (59. M. Brožík [-] ) , P. Smetana [-] (85. M. Skřivan [-] ) , J. Schovánek [-] , J. Roubíček [-] (65. J. Čimera [-] ) , J. Rajt [-] , M. Opatrný [-] , M. Gleissner [-] , V. Bouček [-] (46. M. Zeman [-] ) , M. Bruha [-]

TJ Družstevník Vstiš
A. Valenta [-] - V. Hřebec [-] (59. M. Kaiser [-] ) , F. Štěpán [-] (90. V. Rybka [-] ) , P. Švec [-] , O. Vodička [-] , P. Purdeš [-] , T. Maday [-] , T. Krejčí [-] , J. Kraus [-] , A. Ježek [-] (86. J. Pyrgal [-] ) , J. Vodička [-]

ŽK: 34. V. Bouček , 47. J. Rajt , 80. P. Trdlička , 89. M. Skřivan - 65. A. Ježek , 83. T. Krejčí , 90. A. Valenta .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: KLIK Jiří - KRÁL Josef (N), VOLER Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.