Prazdroj přejel rezervu Unionu, které načepoval hodně říznou dvanáctku


0

Gólové hody o víkendu rozputaly fotbalisté Prazdroje, kteří na domácím hřišti chytili střeleckou slinu a přejeli Union B, jenž bude chtít určitě co nejrychleji zapomenout na toto utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku v režii Prazdroje.

Od prvních minut zápasu bylo patrné, kdo bude udávat tempo utkání. Domácí Prazdroj nastoupil na soupeře v plné síle. Union B naopak začal duel pouze v deseti lidech, kompletní byl až v průběhu prvního poločasu, kdy dorazil jedenáctý hráč. Mezitím ale domácí postupně zasypávali branku soupeře gólovými zářezy. Za první poločas přidali hned šest branek a bylo prakticky jasné, kdo odejde z utkání jako vítěz. Domácí celek často unikal hostující defenzívě, které se příliš nedařilo nachytat soupeře v ofsajdovém postavení. Mezi úspěšné střelce se v první části zapsal dvakrát Jaroslav Pavlíček a Patrik Matula, po jedné brance přidali Ondrej Litványi a Dmytro Dergačov. Hostům se povedlo skórovat pouze jednou, když se prosadil Petr Filmak. 

Prazdroj přidával další branky

Ani po změně stran se na dění na hřišti nic nezměnilo. Domácí tým diktoval hru a přidával jednu branku za druhou, Hostům se podařilo pouze korigovat, když se po standardní situaci z vápna prosadil Adam Hořánek. Jinak ale ostrými pálili domácí fotbalisté. Tři góly ve druhém poločase přidal Jaroslav Pavlíček, jenž tak své gólové konto zaokrouhlil na číslo pět. Po jedné brance přidali Ondrej Litványi, Patrik Matula a Michal Ranš. Domácí si proto v utkání s chutí zastříleli a mohli slavit vysoké vítězství. 



Ohlasy k zápasu


SK Roudná
Pavel Hyneš: Bylo krásné fotbalové počasí a s chutí jsme si zahráli. Hosté byli v úvodu v deseti a celkově byl rozdíl mezi oběma mužstvy velký. Odehráli jsme dobré utkání. K nejlepším hráčům patřili Patrik Matula a Dmytro Dergačov.




Počet diváků: 20. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - KRÝDA Miloš (N), JAKEŠ Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.