Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lepšící se Litice potvrdily formu i proti Dýšině


Branky


0

Fotbalisté Litic se v posledních týdnech prezentují dobrými výkony. Vzrůstající formu potvrdili před zraky svých fanoušků i proti Dýšině, kterou přehráli 4:1. Domácí byli většinu zápasu lepší, ale soupeře definitivně srazili až po vyloučení Špánka, který putoval do kabin za stavu 2:1 po hodině hry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litice byly lepším týmem, hosté z ojedinělé akce vyrovnali

Litice dokázaly v posledních třech kolech obrat o body týmy z čela tabulky. Až na penalty padly se Slovanem a Druztovou a mezitím dokonce přehrály Slovan. Do utkání proti Dýšině, která na tom byla o bod hůře, tak šli domácí fotbalisté s jednoznačným cílem – vyhrát.

 

A od začátku zápasu domácí diktovali tempo hry. Dýšina se většinou jen bránila a do útoku vyrážela jen sporadicky. Aktivitu Litic podtrhl už v 18. minutě Filip Vajskebr, který otevřel skóre zápasu. Další gól už ale domácí nepřidali a ve 35. minutě se tak radovali hosté. Jejich jedinou větší příležitost v úvodním dějství přetavil ve vyrovnání Vlastimil Totzauer. Do šaten se tak odcházelo za stavu 1:1, se kterým mohli být hosté z Dýšiny, vzhledem k obrazu hry, spokojeni.

Dýšinu definitivně srazilo vyloučení Špánka

Vstup do druhého poločasu se domácím nevydařil úplně podle představ. V 58. minutě jim však vyšla akce, na jejímž konci se ocitl Ondřej Koloros - 2:1. O dvě minuty později byl navíc po druhé žluté kartě během jedenácti minut vyloučen hostující Jaroslav Špánek, který přišel do hry ze střídačky až v průběhu první půle. Pár minut se zdálo, že Litice moc nevědí, co v přesilovce hrát. Postupně se ale na hřišti srovnaly a v poslední čtvrthodině definitivně rozhodly o osudu utkání. V 79. minutě nejprve přidal uklidňující třetí zásah Michal Forman a o dvě minuty později uzavřel skóre na 4:1 střídající Petr Jareš.

 

Litice se tak opět vzdálily sestupovým pozicím a do posledního podzimního kola mohou nastupovat s větším klidem. To Dýšina se přiblížila boji o udržení

 



Ohlasy k zápasu


TJ Plzeň-Litice
Stanislav Voves (vedoucí mužstva): „V prvním poločase jsme Dýšinu skoro k ničemu nepustili. Vedli jsme 1:0, ale bohužel z jediného nebezpečnějšího útoku, který soupeř vyprodukoval, jsme dostali gól. Po přestávce to chvíli vypadalo, že si kluci myslím, že když je Dýšina v tabulce pod námi, tak se porazí sama. Naštěstí jsme dali z pohledné akce na 2:1. Hned poté se navíc nechal po druhé žluté kartě vyloučit hostující Špánek. Paradoxně jsme dalších 10 – 15 minut byli horším týmem. Pak se nám ale povedlo dát třetí gól a zbytek zápasu si už pohlídali. Až na pasáže na začátku druhé půle a krátce po červené kartě jsme-li lepším týmem.“




Sestavy


TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - M. Forman [-] , J. Tykvart [-] , L. Kindl [-] , J. Krejčí [-] , J. Kanta [-] (63. L. Fořt [-] ) , P. Vacek [-] , V. Liška [-] , J. Krejcar [-] (46. V. Švábek [-] ) , F. Vajskebr [-] , O. Kollros [-] (72. P. Jareš [-] )

FK Dýšina
J. Fiala [-] - J. Mužík [-] , J. Soroka [-] , P. Kolář [-] (32. J. Špánek [-] ) - V. Totzauer [-] - J. Pěč [-] , V. Šedivec [-] , J. Šesták [-] (65. F. Vetešník [-] ) , L. Hrdina [-] , V. Nový [-] , J. Šesták [-]

ŽK: 49. J. Špánek , 88. V. Nový . ČK: 60. J. Špánek .
Hráči zápasu: F. Vajskebr .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Schingler Milan - BLOVSKÝ David (N), BEROUN Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.