Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2017 14:00

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vochov přijel do Zruče jen s osmi hráči, domácí rezervu tak čekal snadný duel


Branky


0

Krize posledního Vochova vyvrcholila na půdě rezervy Zruče, kam hosté dorazili jen s brankářem a sedmi hráči do pole! Takto samozřejmě nemohli být rozjetým domácím důstojným soupeřem a výsledek 8:0 je pro ně ještě hodně milosrdný. Hned čtyřikrát se prosadil Tomáš Pokladník, jenž přitom nastoupil až do druhého poločasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se domácí prosadili třikrát

Už při pohledu do zápisu o utkání bylo jasné, že B-tým Zruče půjde za sedmou výhrou v řadě. Vochov totiž na zápas dorazil jen s osmi hráči včetně gólmana. Hrálo se tak pouze na jednu bránu a jedinou otázkou bylo, kolik gólů domácí zdecimovanému soupeři nastřílí. Na první se čekalo dlouhých 24 minut, střelecké trápení Zruče protrhl Pavel Korous. Do přestávky se pak domácí prosadili ještě dvakrát, do černého mířil Matyáš Lang a po něm opět Pavel Korous. Do šaten se tak odcházelo za stavu 3:0, což nebylo pro Vochov, vzhledem k okolnostem, ještě tak hrozné.

Střídající Pokladník stačil nastřílet čtyři góly

Do druhého poločasu udělali domácí hned čtyři změny v sestavě. Na hřiště přišel i Tomáš Pokladník, který se stal hlavní postavou zbytku zápasu. Tento fotbalista totiž spolehlivě zakončoval akce svého týmu a stačil skórovat hned čtyřikrát. Zbývající gól si připsal další střídající hráč, Petr Hucl, který v 79. minutě zvyšoval na 6:0. Zruč tak nakonec osmičku protihráčů vyprovodila z trávníku výsledkem 8:0.

 

Domácí tedy splnili povinnost, takto oslabeného soupeře prostě museli jasně přehrát. Na druhou stranu si osm statečných ve vochovském dresu zaslouží absolutorium za to, jak k utkání přistoupili, a že díky těmto fotbalistům klub neutrpěl větší ostudu.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč B
Tomáš Klail (vedoucí mužstva): „K utkání se toho moc říci nedá. Vochov přijel jen v osmi lidech, takže šlo jen o to, kolik my proměníme šancí. Před utkáním jsme hráče nabádali, aby to nepodcenili a přistoupili k zápasu se vší vážností.“




Sestavy


TJ Zruč B
J. Berger [-] - O. Mašek [-] (46. T. Pokladník [-] ) , V. Mařík [-] (46. P. Hucl [-] ) , M. Lang [-] , P. Korous [-] , M. Trnka [-] , K. Trnka [-] (46. P. Musil [-] ) , J. Mastný [-] , M. Fryček [-] , J. Přibyl [-] (46. M. Klail [-] ) , F. Korelus [-] (46. J. Trnka [-] )

SK Vochov 1930
J. Dvořák [-] - M. Klement [-] - R. Hruška [-] , P. Tlustý [-] , . Koželuh [-] , J. Uxa [-] , M. Ausberger [-] , M. Šulaj [-]

ŽK: 77. T. Pokladník .
Hráči zápasu: T. Pokladník .
Počet diváků: 37. Rozhodčí: KOMÍNEK Jiří - OPALECKÝ Jiří, ŠNAJDR David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.