5:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zruč B jede! Pěti góly si vychutnala Litice a zvítězila potřetí v řadě


Branky


36. F. Korelus , 62. F. Korelus (p.) , 66. T. Valenta , 75. P. Hucl , 84. T. Pokladník - 67. P. Vacek , 80. P. Vacek
0

Fotbalisté rezervy Zruče začali sezónu čtyřmi porážkami a v té chvíli se zdálo, že budou patřit k hlavním aspirantům na sestup. Následovala však série tří výher v řadě a vše je najednou úplně jinak. Naposledy si Zručtí smlsli na Liticích, které přehřáli jasně 5:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zruč se ujala vedení gólem Koreluse

Fotbalisté Zruče chtěli potvrdit svou zlepšenou formu i proti Liticím, chyběl jim ale brankář a mezi tyče se tak musel postavit hráč z pole Matěj Polák. A právě on byl jednou z hlavních postav prvního poločasu, když své spoluhráče při šancích soupeře několikrát podržel. Své příležitosti většinou nedokázali správě realizovat ani domácí. To se nakonec přeci jen podařilo Františku Korelusovi, který poslal B-tým Zruče do vedení. Do šaten se tak odcházelo za stavu 1:0 pro domácí tým.

Gólostroj ve druhé půli, Zruč svému soupeři odskočila a mohla slavit výhru

Zatímco v prvním poločase oba celky své šance pálily, tak po přestávce se hra i koncovka výrazně zpřesnila. Dařilo se hlavně domácím, kteří byli v proměňování šancí nekompromisní. Řádit začali po hodině hry. Hodně jim pomohla situace, po které byl nařízen pokutový kop, z něhož František Korelus zvýšil na 2:0. Jen o čtyři minuty později se prosadil také Tomáš Valenta. Hosté korigovali zásluhou trefy Pavla Vacka, ale více zdramatizovat utkání nedokázali. V 75. minutě jim totiž Zručtí utekli už na 4:1, o což se postaral Petr Hucl. Litice sice ještě jednou snížily, když se mezi střelce opět zapsal Pavel Vacek, ale poslední slovo si vzal v 84. minutě Tomáš Pokladník, jenž přišel do hry na druhý poločas.

 

 Zruč tak zvítězila potřetí v řadě a po katastrofálním startu do sezóny je už šestá. To Litice klesly v tabulce na předposlední místo a pomalu se dostávají do obtížné situace.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč B
Tomáš Klail (vedoucí mužstva): „V prvním poločase to nebyl z obou stran moc hezký fotbal. Oba týmy neproměnily šance, ale nám se nakonec podařilo jednou skórovat. Po přestávce se to zlepšilo a nám to tam začalo padat. Za dnešek bych vyzdvihl Matěje Poláka. Je to hráč z pole, který ale musel do brány a zabránil několika gólům. Hodně nás podržel zejména na začátku zápasu, kdy byly Litice asi o něco lepší.“




Sestavy


TJ Zruč B
M. Polák [-] - F. Korelus [-] , P. Musil [-] , V. Mařík [-] (59. P. Hucl [-] ) , J. Trnka [-] (29. M. Klail [-] ) , J. Mastný [-] , K. Trnka [-] (46. T. Pokladník [-] ) , M. Trnka [-] , T. Valenta [-] , M. Lang [-] , J. Přibyl [-]

TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - P. Jareš [-] (46. M. Forman [-] ) , L. Fořt [-] , O. Kollros [-] , J. Kanta [-] , F. Vajskebr [-] , J. Tykvart [-] , P. Vacek [-] , J. Krejcar [-] , L. Kindl [-] , J. Krejčí [-]

ŽK: 30. P. Musil , 53. M. Klail - 65. J. Tykvart , 70. L. Kindl .
Hráči zápasu: M. Polák - P. Vacek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Schingler Milan - CHLÁDEK Jaroslav (N), BLOVSKÝ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.