Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union po třech porážkách zabral, Vochov vyprovodil pěti góly!


Branky


5. P. Kutný , 32. A. Sýkora (p.) , 37. M. Hořánek , 56. J. Jindra , 87. P. Šimana - 6. Z. Klein , 66. M. Klement
0

Fotbalisté plzeňského Unionu si po třech porážkách v řadě v duelu s Vochovem napravili reputaci a tentokrát to byli oni, kdo pořádal gólové hody. Na jejich výhře 5:2 se podílelo pět různých střelců. Utkání ovlivnila červená karta, kterou obdržel hostující kapitán Konáš za stavu 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoký úvod zápasu, hostující Konáš viděl červenou kartu

Domácí začali zápas výborně a vedení se ujali už v 5. minutě. Seidl vyslal pěknou přihrávkou za obranu do úniku Petra Kutného, který se v rychlosti snadno zbavil obránce a z hranice šestnáctky vypálil nechytatelně do horního růžku. Vochovu se však podařilo srovnat téměř po rozehrávce. Nadšení Unionu na chvíli zchladil Zdeněk Klein, kterému míč z odkopu od brány namazal na kopačku domácí gólman Horn a Klein už to měl jednoduché.

 

Domácí se ale nenechali nijak rozhodit a nadále soupeře přehrávali. Po půlhodině hry tak přišel v hostující šestnáctce penaltový zákrok a nařízený pokutový kop s přehledem proměnil Adam Sýkora – 2:1. Následně byl po druhé žluté kartě vyloučen kapitán Vochova David Konáš a hráči Unionu nabídnutou přesilovku využili už po čtyřech minutách. Kutný předal u pokutového území míč Martinu Hořánkovi a ten zamířil k tyči.

Union po přestávce drama nepřipustil

Hosté se v oslabení zatáhli a fotbalisté Unionu tak museli dobývat jejich obranu. To se jim podařilo v 56. minutě, kdy Seidl hlavou prodloužil centrovaný míč k Janu Jindrovi a ten sám před brankářem nezaváhal – 4:1. V 66. minutě však utekl domácí obraně Martin Klement, který šel od půlky sám na Horna, jehož obešel a zakončoval do prázdné brány. Vochovští po snížení ještě ožili a více otevřeli hru. Toho domácí využívali k rychlým kontrům a přečíslením, ovšem tyto situace většinou nedokázali dotáhnout ani k zakončení. To se jim podařilo až v závěru utkání, kdy po nahrávce Kutného zpečetil skóre na konečných 5:2 Pavel Šimana.

 

Union vyhrál potřetí v sezóně a ve vyrovnaném středu tabulky se posunul na páté místo. Vochov má také devět bodů, ale o skóre je až sedmý.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Petr Starý (vedoucí mužstva): „Sešli jsme se podstatně lépe než v minulých zápasech a bylo to znát. Od začátku jsme byli lepší, plnili jsme to, co trenér chtěl a hra fungovala. Po vyloučení kapitána Vochova kvalita hry trochu utrpěla, protože soupeř zalezl a hrát do plných nám moc nejde. Druhý poločas od nás nebyl nic moc. Hosté po brejku snížili, vycítili šanci, začali víc útočit, ale moc se nevraceli a my tak měli několik slušných přečíslení, nevytěžili jsme z nich ale snad ani jednu střelu na branku, natož pak větší šanci. Ale zaslouženě jsme vyhráli a hlavně v první půlce se na to dalo koukat.“




Sestavy


TJ Union Plzeň
M. Horn [-] - Z. Chmelík [-] (46. M. Schumann [-] ) , P. Šimana [-] , A. Sýkora [-] , A. Hořánek [-] - P. Kutný [-] , P. Filmak [-] , J. Jindra [-] , P. Šimana [-] , M. Hořánek [-] - M. Seidl [-] (46. N. Scimeni [-] )

SK Vochov 1930
K. Elkobrosy [-] - M. Ausberger [-] , A. Paum [-] - M. Klement [-] - J. Dvořák [-] , Z. Klein [-] (26. D. Fajer [-] ) , A. Boguševschi [-] , P. Porada [-] , K. Bárta [-] , D. Vozian [-] , D. Konáš [-]

ŽK: 21. D. Vozian , 33. D. Konáš , 75. A. Paum . ČK: 33. D. Konáš .
Hráči zápasu: P. Filmak - M. Klement .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Schingler Milan - TRÁZNÍK Martin (N), HALILI Bekim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.