0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

8.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malý Bor jasně přehrál Budětice


Branky


40. D. Sládek , 53. D. Sládek , 63. M. Sládek , 83. F. Chodl (p.)
0

Hostující Sládci byli na začátku borské cesty za výhrou...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek patřil jednoznačně domácím, kteří v první minutě kopali dva přímé kopy po sobě. Oba z nadějných pozic, oba nevyužili D. Hlavin a L. Fiala. Ve 3. minutě měli domácí další šanci. P. Janečku však vychytal vysoký gólman hostů D. Petržílka.V 20. minutě domácí dokonce dali branku. Sice neuznanou pro ofsajd, ale i tak se nezdálo, že by mohli ztratit kontrolu nad vývojem zápasu. To se ovšem právě od 20. minuty stalo. V 40. minutě byly Budětice poprvé v obraně nedůslední. Gólman J. Vinter vyrazil střelu jen před sebe a nikým nekrytý D. Sládek pohodlně skóroval. 0:1.

 

Druhý poločas byl v podání domácích ještě o dva levly horší. Maloborští v 53. a v 63. miunutě zcela strhli vývoj utkání ve svůj prospěch. Opět po nedůrazu v obraně Budětic. Domácí místo snahy o korekci výsledku zbytek zápasu nepochopitelně vypustili a z penalty si nechali dát čtvrtý gól.

 

ZDROJ: http://www.budetice2012.cz



Ohlasy k zápasu


FK Budětice 2012
web Budětic: Dnešním problémem není ani tolik vysoká prohra na domácím hřišti, ale především předvedená hra. S takovým výkonem by s námi neměl problém ani průměrný tým ze čtvrté třídy. Ano, až tak hrozné to bylo. Pokud hráči nezlepší svůj přístup ke hře, budeme i dál prohrávat a to může mít již nevratné následky. Snad se nad tím všichni zamyslí a přivezeme ze Sušice body.




Sestavy


FK Budětice 2012
J. Vinter [-] - V. Hozman [-] , D. Homolka [-] (40. Z. Frančík [-] ) , J. Sekyra [-] , M. Štěch [-] , P. Janečka [-] (84. M. Kripel [-] ) , J. Josefík [-] (67. D. Chmelík [-] ) , M. Paroubek [-] , D. Hlavin [-] , V. Korda [-] , L. Fiala [-]

TJ Sokol Malý Bor
D. Petržilka [-] - M. Šipla [-] (70. V. Petřík [-] ) , V. Melka [-] , D. Sládek [-] , M. Hlaváč [-] , I. Cotiga [-] , L. Trubač [-] , M. Sládek [-] , V. Dvořák [-] , D. Šipla [-] (46. M. Polena [-] ) , F. Chodl [-]

ŽK: 40. D. Homolka , 54. M. Štěch , 68. L. Fiala , 83. V. Korda - 60. M. Hlaváč .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Javorský Josef - TÖPFER Robert (N), KODÝDEK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.