3:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

7.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vondra nasměroval Měčín za třemi body, Budětice nezvládly první půli


Branky


0

Hosté se zmohli ve druhém dějství jen na korekci skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po 45 minutách o tři branky

Od začátku ukázaly Budětice, že chtějí na hřišti lídra tabulky spíše útočit než bránit a taky v prvních pěti minutách i dvěma závary zahrozily. Jenže góly dávali v první půli fotbalovější domácí. V 6. minutě šli ve dvou na gólmana hostů a v komfortní pozici D. Vondra nezaváhal. 1:0. V 14. minutě domácí znovu zahrozili a byli blízko druhé brance, proti byl gólman Budětic J. Vinter. V 18. minutě domácí útočník střílel z vápna a z dobré pozice hodně nad. V 21. minutě domácí chybovali v obraně a k míči se dostal důrazný útočník Budětic V. Hozman, branku ale minul.V 22. minutě Budětice znovu nepohlídaly střed pole a inkasovaly. 2:0. V 29. minutě mohli hosté skóre korigovat. Z přímého kopu na hranci vápna V. Korda trefil jen zeď.  V době, kdy se zdálo, že Budětice přece jen zápas zdramatizují, přišel krutý direkt. 3:0 po brance R. Šteffela.

 

Chmelík rychle snížil, další góly už nepadly

Do druhého poločasu hosté udělali změnu. Obranu posílil stoper V. Hozman a do útoku se posunul V. Korda, který v 46. minutě chytrou přihrávkou poslal do šance V. Hlavina. Ten ale svojí střelou nechal vyniknout gólmana Měčína F. Jarolíma. V 48. minutě domácí kopali roh, který obránce J. Josefík podběhl a Budětice znovu zachraňoval gólman J. Vinter. Na tento propad Budětice navázaly dobře. Po přihrávce D. Hlavina se trefil D. Chmelík. 3:1. V následujících minutách znovu hrozili hosté a domácí se v tu chvíli mohli obávat o výsledek. Nejdříve záložník Budětic D. Hlavin nahrál do dobré pozice P. Janečkovi a následně sám nastřelil břevno. V 64. minutě byli ve velké šanci i domácí, znovu byl na svém místě gólman Budětic J. Vinter. V tu chvíli již byl na hřišti i budětický sniper R. Melka, který se v 75. minutě nedokázal prosadit v pozici sám před brankářem. Stejně nepřesně R. Melka se svojí šancí naložil o pět minut později. V 79. minutě se ke střele, několik metrů před vápnem, odhodlal budětický J. Sekyra. Tvrdý projektil povedeným zákrokem zastavil gólman F. Jarolím. Zbytek zápasu si již domácí pohlídali a po právu i zvítězili.

 

ZDROJ: www.budetice2012.cz



Ohlasy k zápasu



FK Budětice 2012
z webu Budětic: "Ve druhém poločasu jsme, podle mého názoru, zahráli jeden z těch lepších výkonů. Sice bez bodů, ale s úctou. Nikdo vyloženě nezklamal, ale také ani nepřekvapil. Na hřišti lídra tabulky jsme nastoupili dosti ofenzivně laděni, to bylo trochu odvážné. Na druhou stranu a s ohledem na zbytek sezóny můžeme mít radost, že se naši top střelci vrátili - P. Janečka a R. Melka. Jenže dlouhá pauza, v obou případech zaviněná zraněním, se v tomto utkání projevila. Ale jsem si jist, že tihle dva ještě do konce sezóny dají o sobě vědět. Buď jak buď, teď již musíme bodovat, nakonec kdy jindy. Hrajeme s M. Borem, v Sušici a doma s Chudenicemi. To jsou pro nás zápasy pravdy. Nikdo z hráčů nechce sledovat svůj tým na posledním místě tabulky. Nevidíme to rádi a musíme s tím něco udělat. My jsme Budětice!"



Sestavy


TJ Sokol Měčín
F. Jarolím [-] - J. Krotký [-] , M. Legát [-] (64. M. Král [-] ) , R. Kojan [-] , O. Jareš [-] (46. M. Kubík [-] ) , D. Kubík [-] , J. Klíma [-] , J. Štampach [-] , D. Vondra [-] , R. Šteffel [-] (74. V. Čihák [-] ) , D. Němec [-]

FK Budětice 2012
J. Vinter [-] - V. Hozman [-] , D. Chmelík [-] , J. Sekyra [-] , M. Štěch [-] (73. J. Tušinovský [-] ) , P. Janečka [-] (58. R. Melka [-] ) , J. Josefík [-] , M. Paroubek [-] , D. Hlavin [-] , V. Korda [-] , L. Fiala [-]

ŽK: 38. J. Klíma .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Brůha Radek - BUREŠ Karel (N), KRIPEL Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.