0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

10.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Petřína na penalty udolalo Radnice


Branky


0

Domácí doplatili na chabou koncovku...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu půle zahrozili hosté, když v 6.min. z úhlu trefili tyč branky domácích. Radnice si vytvořily šanci v 9.min., kterou nevyužil Kroc. Soupeř hrál dobře, ale domácí zodpovědně bránili. V 33. min. Valenta po rohovém kopu střílel prudce hlavou těsně nad. Další vyloženou příležitost po průniku do velkého vápna nevyužil  v 38.min. s chutí hrající radnický Kroc.

 

Do druhé půle vstoupili lépe domácí a byli jasně lepším týmem. V 50. min. výborně z vápna vystřelil  Polášek, ale brankář jeho střelu stačil vyrazit. Hned v následující minutě Habr střílel těsně mimo. Další příležitost měl opět Habr, ale z úhlu jen těsně minul branku hostů. Domácí pokračovali v náporu a v 73. min. Bělohlávek v dobré příležitosti trefil jen vybíhajícího brankáře. Hosté s vypětím všech sil bránili a dokázali udržet bezbrankovou remízu.

 

V penaltové loterii měli více štěstí a z Radnic odvážejí dva body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
David Fuksa (vedoucí mužstva): "V tomto zápase Radnice zejména ve druhé půli předvedly velmi dobrý výkon, byli výrazně lepším mužstvem, ale zcela propadly v proměňování vypracovaných brankových příležitostí a zbytečně v domácím prostředí ztratily další body. V příštím kole je čeká těžké utkání na horké půdě v Kaznějově."




Sestavy


TJ Sokol Radnice
T. Spěváček [-] - T. Kroc [-] , P. Valenta [-] , M. Krč [-] , V. Melich [-] , D. Krč [-] - F. Polášek [-] (82. P. Švajcr [-] ) , J. Cozl [-] - M. Habr [-] , M. Bělohlávek [-] (89. P. Turek [-] ) , D. Fencl [-] -

SK Petřín Plzeň B
P. Hrabačka [-] - P. Voves [-] , M. Provod [-] (46. J. Nový [-] ) , M. Potoček [-] , M. Otto [-] , M. Žižka [-] (46. D. Vojta [-] ) , T. Koudele [-] (46. T. Gita [-] ) , D. Heller [-] , J. Bartička [-] , M. Kordík [-] , M. Brácha [-]

ŽK: 44. T. Kroc , 69. J. Cozl .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Hessová Tereza - MELICHAR Vladimír (N), ŽIŽKA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.