Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

11.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pačejovu blesková branka nepomohla


0

Domácím se opět nezadařilo a podlehli Žákavě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Samotný zápas pro domácí přitom začal skvěle. Už ve 1. minutě poslal Kodýdek do brejku Štěpána a ten nadvakrát procedil míč do sítě. Poté ale převzali otěže zápasu do svých rukou hosté. Hráli pohledný fotbal, snadno se dostávali do šancí a zakončovali. Ve 22. minutě se hlavou po rohovém kopu trefil Jan Winkelhofer a srovnal skóre. Ve 38. minutě po brejku poslal hosty do vedení Tomáš Nekola. To ale nebylo zdaleka všechno. O minutu později zvyšoval Jan Šimeček a dílo pačejovské zkázy dokonal ve 43. minutě svým druhým gólem Nekola. V té chvíli to bylo ze strany domácího celku na ručník.

Po změně stran se zápas už jen dohrával. Hosté kontrolovali jeho vývoj, domácí se snažili alespoň o zkorigování výsledku, ale šance Kláska a střídajícícího Kubaně zůstaly nevyužity.

 

Utkání s přehledem řídil Václav Červený, na čarách mu asistovali Kateřina Petrželková a Zdeněk Říha.

 

Autor: Tomáš Cihlář/www.sokol.pacejov.eu



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pačejov
Tomáš Cihlář (předseda klubu): Hráčská i herní krize se naplno projevila i v dalším utkání. Částečnou omluvou může být absence celé řady hráčů - Ticháček, Strolený, Mareš /zranění/, Kubaň /narození dcery - GRATULACE!!/, Polena, Klásek J. /pracovní důvody/, Hosnedl P. /nekomunikuje/, ale to nic nemění na tom, že soupeř nás doslova přejel, byl po všech stránkách lepší a zvítězil naprosto zaslouženě.




Sestavy


TJ Sokol Pačejov
F. Sedláček [-] - J. Hosnedl [-] , V. Panuška [-] , M. Štětina [-] , P. Bokr [-] , V. Klásek [-] , J. Hlůžek [-] , O. Štěpán [-] , P. Lávička [-] , J. Kodýdek [-] (46. M. Kubáň [-] ) , F. Kába [-]

FK Žákava
T. Kosnar [-] - J. Winkelhöfer [-] , M. Skala [-] , S. Nekola [-] - A. Huňáček [-] , J. Smazal [-] , O. Soukup [-] , L. Drugda [-] - J. Šimeček [-] , T. Nekola [-] , M. Boukal [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Červený Václav - PETRŽELKOVÁ Kateřina, ŘÍHA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.