3:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěšov v závěru zkolaboval, Chanovice předvedly nevídaný obrat!


Branky


0

Šest minut před koncem hosté vedli 2:0 a vše směřovalo k tomu, že tři body poputují do Chotěšova. Dopadlo to ale nakonec úplně jinak...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Takovýto zápas si jistě všichni ti, kteří vydrželi až do konce, budou hodně dlouho pamatovat. Domácí potkali mužstvo, které jim zejména v prvním poločase udělovalo lekci z moderního fotbalu. Chanovičtí hráči byli soupeřem okamžitě dostupováni, neměli čas ani prostor a s tak výborným presingem si velmi těžko dokázali poradit. Naopak soupeř hýřil aktivitou, na domácí polovině byli hráči Chotěšova v pohybu, chodili si pro balóny a velmi jednoduše je překombinovávali jedním nebo dvěma dotyky.

 

Naopak domácí mužstvo kupilo množství chyb, nechávalo soupeři hodně prostoru, obranný blok se posouval pomaleji, než bylo třeba a proto soupeř zaslouženě udeřil ve 20. minutě a vzal si vedení na svoji stranu.

 

V 38.minutě to bylo již 0:2, po souhře chyb od ztráty míče ve středu hřiště, nedostoupení hráče u půle, nezachycení nabíhajícího hráče za obranu, až po chanovického brankáře. Nutno podotknout, že brankář svoji chybu odčinil zákroky ve druhém poločase, zejména zákrokem, kdy vytěsnil tečovanou střelu směřující do šibenice na rohový kop. Přestože byli domácí v prvním poločase horším mužstvem, dokázali si vytvořit dvě gólové šance, které však nedokázali proměnit. 

 

O poločase nevládla v kabině domácího celku poraženecká  nálada, mužstvo se burcovalo k lepšímu výkonu a druhý poločas již byl z jeho strany lepší. S podivem však Chotěšov udržel standard svého výkonu, stále mu nedocházely síly, ale postupem času začal více bránit výsledek a domácí přebírali iniciativu na své kopačky. Když se již zdálo, že je o výsledku rozhodnuto a mnoho zklamaných fanoušků již opustilo fotbalový areál, začaly se dít věci!

 

Lukáš Černohorský zahrával rohový kop a Šebek přímo z centru nekompromisně propnul síť v šibenici hostující branky. Žádné objímání, pouze úprk domácích borců na polovinu hřiště i s míčem a vírou, že je bodový zisk ještě možný. Tlak na soupeřovu branku, zmatkující soupeř, v 89. minutě se na levé straně zmocnil míče Lešek Ziolek a poslal míč do pokutového území soupeře, kde se nejlépe zorientoval Honza Šebek a z otočky v pádu vyrovnal.

 

Stejný scénář, jako u první branky, rychle na půlku a dokonat zázračný obrat, chybí už jen minuta do konce. Soupeř na své polovině fauloval, Lukáš Černohorský poslal centr z přímého kopu  do pokutového území soupeře, kde míč trefil David Pavlovský a ten se velmi pomalým tempem došoural do branky hostů a stvrdil tak výhru domácích.

 

Zdroj: www.fotbal-chanovice.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Pfeifer Chanovice
www.fotbal-chanovice.cz: Fotbal jako sport ukázal, jak dokáže být z jedné strany zábavný a napínavý, na druhé straně však neúprostně krutý. Neuvěřitelná eufórie u domácího mužstva a fanoušků, obrovská porce zklamání celého týmu Chotěšova, které si za svůj výkon nezasloužilo prohrát. Musím zde tedy vyseknout Chotěšovu velikou poklonu, hráli jsme s mužstvem, které by mělo bojovat o přední příčky naší soutěže. Tento tým se u nás prezentoval nejenom výbornou hrou, ale i příkladným vystupováním. Proto jim přeji, aby také jednou zažili to, co zažili hráči domácího celku. Doufám však, že to nebude v zápase s našim mužstvem.

TJ Chotěšov
http://www.fotbal-chotesov.cz: Dnešní zápas jako by kopíroval dva předešlé, které jsme spolu sehráli. Ve zkratce řečeno, Chotěšov hraje fotbal a Chanovice berou body. První poločas bylo na hřišti jen jedno mužstvo. Hráli jsme výborně a po zásluze jsme vedli 2:0. Soupeř zahrozil jen dvakrát po našich ojedinělých chybách. Druhý poločas začal tak, jak jsme předpokládali, soupeř hru zjednodušil, ale i přesto jsme dobře bránili a mohli jsme zápas rozhodnout. Bohužel nedat takovou tutovku, kdy jdeme dva na brankáře je trestuhodné. S přibývajícím časem se kupili chyby v rozehrávce a dostávali jsme se pod tlak. To co se ovšem stalo v samém závěru je až k neuvěření. Totální kolaps!! V momentě, kdy běží poslední minuty musíme zápas ukopat a ne chtít pořád něco vymýšlet. Dostat tři branky za 6 minut je hodně silná káva. Nebudu nikoho hanit, protože i přes takový výbuch v závěru kluci hráli dnes dobře, ale vrátíme se opět na začátek, body mají Chanovice. Odehráli jsme s nimi tři zápasy, ve kterých jsme byli vždy lepší, fotbalovější, ale nemáme ani bod. Nad tím se hlavně musí kluci zamyslet. Zdržovat, kopat balóny do lesa, prostě cokoli co by vedlo k vítězství, je to jen o hlavě.



Sestavy


TJ Pfeifer Chanovice
I. Hermanchak [-] - J. Šebek [-] , D. Pavlovský [-] , L. Rada [-] , J. Prýmas [-] - V. Zoubek [-] (77. J. Klásek [-] ) , M. Šlehubr [-] , R. Šiška [-] , J. Chalupný [-] (70. L. Ziolek [-] ) - L. Černohorský [-] , J. Kubaň [-] (46. M. Polena [-] )

TJ Chotěšov
M. Rada [-] - P. Eret [-] (87. E. Molek [-] ) , Z. Hönig [-] , R. Šimka [-] , M. Bednář [-] - N. Vávrovec [-] (77. P. Milička [-] ) , J. Schamberger [-] , T. Vacek [-] , P. Braun [-] - D. Grössl [-] , A. Štökl [-] (46. L. Terber [-] ) -

ŽK: 86. R. Šimka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: MIFKOVÁ Hedvika - PÁLEK Ondřej, CHMELÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.