Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

8.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bor nastřílel čtyři góly na hřišti poslední Plané


Branky


0

Poslední Planá nedokázala bodovat ani proti Boru. Většinu zápasu sice měla územní převahu, ale opět dostala lekci z efektivity. Hosté, kteří spoléhali na smrtící kontry, tak zvítězili 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přežili úvodní nápor Plané, v závěru poločasu udeřili z brejku

Hned v úvodu utkání hrubě chyboval na malém vápně domácí obránce Hlinčík, ale hosté nabídnutou příležitost nevyužili, když nedostali míč do prázdné brány Plané. Poté už převzali iniciativu domácí a následujících třicet minut se hrálo prakticky na jednu bránu. Fotbalisté Plané však opět ukázali, že koncovka je v této sezóně jejich největší slabinou. Brožíček tak z malého vápna v pádu přestřelil, Kroužka, který hned dvakrát utíkal sám na bránu, vychytal brankář Žalud a Malý z prostoru penaltového puntíku vypálil příliš slabě na to, aby gólmana Boru výrazněji ohrozil. Minutu před přestávkou tak přišel trest za nevyužité příležitosti Plané. Domácí totiž u půlící čáry ztratili míč, čímž vyslali do úniku Václava Hlaváče a ten svou příležitost využil, když balón poslal mezi nohama brankáře do sítě.

Územní převaha Plané k ničemu nebyla, Bor navyšoval skóre

Po přestávce se nadále hrálo především na útočné polovině Plané, ale tentokrát se už domácí do gólových příležitostí nedostávali a jejich akce většinou končily u šestnáctky. To borští fotbalisté byli v ofenzivě velmi efektivní. Na 0:2 tak zvýšil z dalšího rychlého protiútoku opět Václav Hlaváč a třetí gól hostí přidal Jiří Stránský. Planá alespoň korigovala zásluhou Marka Danka, ale poslední slovo v utkání si vzal v 86. minutě Jan Pokorný, který svým zásahem upravil skóre na konečných 1:4.

 

Planá tedy po další porážce zůstává poslední a za týden ji čeká zápas podzimu v Kdyni, která má na kontě jen o bod více. To Bor se usadil v relativně klidném středu tabulky 1.B třídy.



Ohlasy k zápasu


FK Planá
Petr Slivoně (trenér): „Do utkání jsme samozřejmě nastoupili s tím, že chceme doma konečně urvat tři body, určitě jsme nebyli odevzdaní. Do zápasu jsme vstoupili tak, jak jsme si řekli v kabině. Do první šance se po naší hrubce sice dostali oni, ale v následujících třiceti minutách jsme si vytvořili tlak, kdy se v podstatě hrálo na jednu bránu. Ve 44. minutě jsme bohužel udělali hrubou chybu ve středu hřiště, po které běžel hráč soupeře od půlící čáry sám na naší bránu a šanci využil. Do druhé půle jsme nastoupili s cílem zvrátit výsledek a opět se hrálo převážně na polovině hostí. Do soupeře jsme bušili, ale už si nevytvořili žádnou kloudnou šanci. Hosté, dá se říci, třikrát utekli a dali tři góly. Celý dosavadní průběh podzimu se potýkáme s problémem, který se nazývá neproměňování gólových šancí. Celý tým si je toho vědom. V šancích se objevuje spousta hráčů, není to jen o jednom, ale čekáme na zápas, v němž to zlomíme. Myslím, že předvádíme atraktivní útočný fotbal, ale góly nestřílíme a naopak sami inkasujeme po hrubých chybách v obraně.“

TJ Sokol Bor
Miroslav Vaňous (trenér):: „Tento zápas je vlastně skoro jako okresní derby. Důležité bylo, že se nám uzdravilo několik hráčů, protože dosud jsme jezdili na zápasy s jedenácti zdravými lidmi. Bylo vidět, že Planá doma nutně potřebovala zvítězit a zpočátku byla lepším týmem. Domácí neproměnili několik šancí a hra se postupně vyrovnala. Minutu před koncem poločasu nám vyšel rychlý brejk. Po přestávce jsme čekali tlak domácích, ale ten nepřicházel. Herně sice byli lepší, ale hráli jen po šestnáctku a už si nevytvářeli žádné šance. Nám naopak vycházely rychlé brejky, ze kterých jsme přidali další tři góly. My jsme měli nedávno v mančaftu nějaké problémy, kdy u nás skončili Michl a Janků. Kluci se semkli a konečně nám to začalo šlapat.“



Sestavy


FK Planá
R. Švarcbek [-] - D. Sovka [-] , D. Kloužek [-] , T. Malý [-] , D. Sovka [-] , M. Danko [-] , P. Brožíček [-] , P. Sláma [-] , P. Hlinčík [-] , L. Kopáček [-] , O. Suchý [-]

TJ Sokol Bor
P. Žalud [-] - D. Štípek [-] , J. Blažek [-] , D. Jutka [-] , J. Burda [-] , J. Stránský [-] , V. Hlaváč [-] (85. R. Mikulička [-] ) , J. Zeman [-] , F. Pták [-] , M. Hocmann [-] , J. Maczko [-] (55. J. Pokorný [-] )

ŽK: 60. V. Hlaváč .
Hráči zápasu: P. Žalud , J. Stránský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hájek Zdeněk - MELOUNEK Václav (N), BLAHUTA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.