Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2017 14:00

13.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomuk dokráčel k pohodlnému vítězství na půdě Bukovce


Branky


0

PLZEŇ-BUKOVEC - Domácí Bukovec nečekal lehký soupeř a od prvních minut to bylo vidět. Domácí drželi s Nepomukem krok pouze půl hodiny, poté poprvé inkasovali a poločasovou přestávku orámovali ještě další čtyři branky Nepomuku, který tak dokráčel k pohodovému vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepomučtí vstřelili tři branky

Utkání bylo od prvních minut vyrovnané a někteří diváci si přišli na své, zejména pak ti hostující, kteří slavili první branku společně se svými oblíbenci v osmadvacáté minutě, kdy Baran poslal míč do „české uličky“ mezi obránce na Marka Šafandu, který s přehledem překonal gólmana Míčka – 0:1. Hosté pak předvedli drtivý závěr poločasu a začátek druhého, když během dvanácti minut skórovali čtyřikrát! Druhý zásah přidal v jednačtyřicáté minutě po Vosykově centru z levé strany Michal Baran a poté o dvě minuty později uzavřel poločasový stav Matyáš Kašpar, kterému neuvěřitelně „namazal“ domácí stoper před prázdnou branku – 0:3.

Vraštil v závěru pouze korigoval

Tři minuty po začátku druhé půle se nepomučtí fotbalisté radovali počtvrté, když se míč po několika odrazech dostal až k Marku Šafandovi, který se nemýlil ani podruhé v zápase – 0:4. Tempo zápasu neupadalo a ve třiapadesáté minutě vstřelil Nepomuk další branku, o kterou se tentokrát postaral Luboš Zajíc, který těžil z velkého důrazu svých spoluhráčů v útoku – 0:5. Nepomucká třináctiminutovka znamenala pohodové vedení a domácí byli na ručník. Zápas se poté dohrával a ani jeden z týmů se nikam bezhlavě nehnal. Čestný úspěch Bukovce zaznamenal v šestaosmdesáté minutě Filip Vraštil, který šel sám na brankáře Marka Barocha, obhodil si ho a do prázdné branky snížil na konečných 1:5.



Ohlasy k zápasu



FK Nepomuk
Tomáš Voráček, hráč FK Nepomuk: Asi začneme hrát jen venku, na hřišti je větší pohoda, jsme uvolněnější a z toho pak pramenily dnešní tři body. Z mého pohledu se nehrál špatný fotbal z obou stran, jen my jsme si vytvořili jasnější gólové šance, které jsme dokázali využít a vedli jsme po poločase celkem jednoznačně 3:0. Po poločase jsme se lépe zkoncentrovali a důrazem ve vápně přidali ještě dva zásahy, pak už se zápas jen dohrával.



Sestavy


SK Plzeň - Bukovec
K. Míčka [-] - M. Matys [-] , P. Smíšek [-] (78. J. Šlehofer [-] ) , P. Podzimek [-] - J. Kellner [-] , J. Zíka [-] , T. Bláha [-] , J. Nový [-] - J. Valenta [-] , K. Pitlík [-] (63. M. Žemlička [-] ) , F. Vraštil [-]

FK Nepomuk
M. Baroch [-] - M. Kašpar [-] (60. D. Šmíd [-] ) , M. Březák [-] (75. J. Ticháček [-] ) , J. Kalabza [-] (57. V. Janoch [-] ) , M. Baran [-] (64. M. Baran [-] ) , J. Vosyka [-] , J. Kozák [-] , L. Zajíc [-] , M. Šafanda [-] , T. Voráček [-] , P. Panc [-] (81. R. Rous [-] )

ŽK: 55. J. Valenta , 57. F. Vraštil , 63. K. Pitlík , 75. J. Zíka - 55. M. Baroch , 57. M. Březák , 62. J. Kozák .
Hráči zápasu: M. Šafanda .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Říha Zdeněk - ŠLAJS Jakub, ŽÁK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.