0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

12.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtín veze z Horažďovic tři cenné body


Branky


0

HORAŽĎOVICE - Okresní derby Horažďovic s Mochtínem slibovalo pohlednou podívanou a plno branek, těch však ale moc nepadlo. Mochtínští nakonec díky dvěma gólům, které vstřelili na konci prvního a na začátku druhého poločasu, vyhráli v Horažďovicích 2:0 a udrželi si druhou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žiak po sólu otevřel skóre

Chladné počasí a silný vítr panoval v Horažďovicích, což moc fotbalu nepřálo. Samotné utkání začalo náporem domácích Horažďovic, které chtěly potvrdit roli nejofenzivnějšího týmu I.A třídy, brzy vstřelenou brankou. Mochtínští ale byli takticky skvěle připraveni a svého soupeře do zakončení pouštěli jen sporadicky, naopak sami podnikali nebezpečné protiútoky. Skóre se mohlo poprvé měnit po pětadvaceti minutách, ale hostující T. Velek rychlých protiútok brankou nezakončil. Tentýž hráč měl obrovskou šanci o několik desítek vteřin později, ale na Rybára si nepřišel, ten míč vyrazil na roh. Pár minut před poločasovou přestávkou vystrčili růžky také domácí. Ve 40. minutě dokonce měli blízko ke gólu, ale orazítkovali tyč a následná dorážka už byla z ofsajdu. Následně podnikli hosté rychlý protiútok, který sólem zakončil Jan Žiak, když prostřelil Rybára téměř z nulového úhlu – 0:1.

J. Pretzelmayer spálil tři tutovky

Druhý poločas opět začali aktivněji domácí, ale v zakončení jim chyběl klid a přesnost. A tak udeřili opět hosté! V 56. minutě se podařilo uniknout Zbyňku Smolíkovi po levé straně a přízemní střelou zvýšil na 0:2. Branku mohl přidat také J. Pretzelmayer, ale své tři stoprocentní šance, kdy šel sám na brankáře Rybára neproměnil. Poprvé po Velekově přihrávce zakončoval ve skluzu, ale brankáře zastoupil jeden z obránců. Podruhé útočníka Mochtína poslal do úniku jeho bratranec Viliam Pretzelmayer, ale těsně minul a potřetí po přihrávce od Jiřího Čeledy přihrál brankáři malou domů.

 

Domácí se snažili s nepříznivým vývojem utkání něco udělat, ale nedařilo se jim, a tak si Mochtínští pohlídali dvoubrankový náskok a z Horažďovic vezou tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Mochtín
Karel Šot, TJ Sokol Mochtín (převzato z webu tjmochtin.cz): Sváteční sobota 28. října 2017 přinesla Mochtínskému áčku mužů cenný skalp. V okresním derby I.A třídy vyhrál Mochtín v Horažďovicích 2:0, pojistil si 2.místo! Výhru náš tým již nepustil, za zodpovědný a bojovný výkon si ji zasloužil.



Sestavy


FK Horažďovice
J. Rybár [-] - T. Greger [-] , J. Janouškovec [-] , R. Lacko [-] (87. S. Šafránek [-] ) , T. Pikeš [-] , M. Šašek [-] (80. M. Boř [-] ) , J. Sova [-] , J. Forman [-] (64. J. Štěch [-] ) , J. Nauš [-] , A. Vachuška [-] , T. Jůda [-]

TJ Sokol Mochtín
P. Kodeš [-] - Z. Smolík [-] (62. J. Pretzelmayer [-] ) , D. Gajdušek [-] , J. Cihlář [-] , V. Pretzelmayer [-] , J. Čeleda [-] , T. Velek [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , J. Dolejš [-] , T. Dolejš [-] (82. P. Staněk [-] )

ŽK: 57. A. Vachuška , 60. J. Rybár .
Hráči zápasu: J. Rybár - J. Žiak .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pressl Václav - HÁJEK Zdeněk, ŘÍHA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.