4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 15:30

11.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtín dal zapomenout na debakl z Tlumačova a nadělil čtyřku Křimicím


Branky


10. J. Cihlář (p.) , 33. T. Velek , 58. T. Dolejš , 72. J. Čeleda
0

MOCHTÍN - Mochtínští v souboji o první místo v minulém kole doslova vyhořeli a proti Křimicím měli co napravovat. Utkání měli po většinu času ve svých rukách a s chutí si zastříleli. Nebýt brankáře Zacha, mohlo být skóre i vyšší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vyhráli první půli 2:0

V noci ze soboty na neděli v Mochtíně hodně pršelo, a tak terén nebyl pro fotbal ideální. S promáčeným trávníkem se lépe srovnali domácí, kteří měli v prvních patnácti minutách tři gólové šance. Ujala se ale pouze jedna, a to ta penaltová, když rozhodčí Kulhánek ukázal na značku pokutového kopu po faulu na Zbyňka Smolíka. Penaltu bezpečně proměnil v desáté minutě Jaroslav Cihlář a Mochtín tak vedl 1:0. Po čtvrt hodině mohli Křimičtí vyrovnat, ale Bezdičkovu šanci zmařil skvělým zákrokem brankář Kodeš. Mochtín měl poté více ze hry, ale v koncovce tápal. Ujala se až střela ze třiatřicáté minuty, kdy po rohovém kopu hlavičkoval J. Dolejš a míč ještě stihl do sítě tečovat Tomáš Velek – 2:0. Hned poté mohl zvýšit Čeleda, ale místo zakončení volil přihrávku, která byla nepřesná. Těsně před koncem první půle mohl vstřelit kontaktní gól Bezdička, ale ani napodruhé Kodeše nepřekonal.

Mochtín mohl přidat další branky

Druhý poločas začal lépe pro Křimice, který se krátce po jejím zahájení prezentovaly střelou z šestnáctky, ale tu Kodeš chytil. Další minuty pak patřily už jen Mochtínu, který kráčel za třemi body. Ze spousty šancí padly dvě branky. Tu první vstřelil v osmapadesáté minutě Tomáš Dolejš po centru Čeledy – 3:0. Jiří Čeleda se pak sám prosadil ve dvaasedmdesáté minutě, kdy unikl po pravé straně a prostřelil Zacha v bráně Křimic – 4:0. Další gól mohl přidat Smolík a také střídající Staněk, ten ale trefil střelou z 18 metrů pouze břevno. Zach se pak zaskvěl po hlavičce Dolejše, kterého přesným pasem našel Čeleda. Branka už nepadla a domácí Mochtín zaslouženě zvítězil.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Karel Šot, TJ Sokol Mochtín (převzato z webu www.tjmochtin.cz): Naši fotbalisté rychle zapomněli na porážku v Tlumačově z minulého kola a v domácím prostředí opět bodovali na 100 %. Škoda jen, že v noci před zápasem hustě pršelo, mochtínský trávník byl hodně podmáčený a kluzký. Přesto na něm byl odehrán kvalitní zápas, zásluhou obou týmů se hrál rychlý, otevřený fotbal se šancemi na obou stranách. Více ze hry i šancí na gól měl náš tým, hosté byli nebezpeční především při brejkových akcích.

FC Křimice
Václav Kuneš, hráč TJ Sokol Křimice: Bohužel jsme opět dostali brzo zbytečný gól a od samého začátku prohrávali. Což nám na už tak pošramoceném sebevědomí moc nedodalo. Za stavu 2:0 pro domácí se lámal chleba a čekalo se, zda snížíme nebo si domácí pojistí vytvořený náskok a pojistí si vítězství, což se nakonec také stalo. Opět jsme nedokázali dát gól a zápas alespoň zdramatizovat, což je náš největší problém. Domácí vyhráli zaslouženě. Snad v posledních zápasech uděláme ještě nějaké body, aby bylo na jaré ještě o co hrát, když se teď vůbec nedaří.



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
P. Kodeš [-] - Z. Smolík [-] , D. Gajdušek [-] (68. P. Staněk [-] ) , J. Cihlář [-] , V. Pretzelmayer [-] , J. Čeleda [-] , T. Velek [-] (61. J. Pretzelmayer [-] ) , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , J. Dolejš [-] , T. Dolejš [-]

FC Křimice
M. Zach [-] - V. Vyskočil [-] , T. Křen [-] , J. Kovačič [-] , J. Dytrt [-] , V. Kuneš [-] , T. Čechura [-] , M. Brousil [-] , P. Kratochvíl [-] , V. Bezdička [-] , J. Rada [-] (58. F. Šváb [-] )

ŽK: 11. J. Čeleda - 15. T. Křen , 70. V. Kuneš , 80. J. Kovačič .
Hráči zápasu: P. Kodeš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kulhánek Milan - KAŠPAR Zdeněk, ŠKARDA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.