3:2p.
(2:0)
60. M. Pánek
88. J. Lavička (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

11.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralovice dovedly potřetí za sebou utkání do penalt, tentokrát však padly


Branky


36. L. Nohava , 43. O. Haník - 60. M. Pánek , 88. J. Lavička (p.)
0

CHLUMČANY - V I.A třídě budeme marně hledat tým, který má více remíz než Kralovice. Remízový král dovedl utkání k penaltám již po šesté v sezóně! Chlumčany si musely po utkání vzpomínat na vítězný pokřik, neb vyhrály po osmi utkáních!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli v půli 2:0

Prvních dvacet minut měly mírně navrch Kralovice, které držely míč častěji na kopačkách. K výraznější šanci se však nepropracovaly, a tak první vážnější šanci měli domácí. Po centru ze strany však jeden z útočníků domácích minul. Tato šance Chlumčany nabudila a najednou měly více ze hry. V šestatřicáté minutě byly za svou aktivitu odměněny dokonce brankou! Lukáš Nohava napřáhl z hranice vápna a přesnou střelou k tyči otevřel skóre – 1:0. Těsně před koncem první půle skórovaly Chlumčany podruhé. Chybu Vlka potrestal Oldřich Haník, který pohotovou střelou překonal vyběhnuvšího Bodruku – 2:0. V poločase tak vedly Chlumčany o dvě branky.

Lavička z penalty vyrovnal

Kralovičtí nastoupili do druhé půle se třemi novými muži v sestavě. Hyneš, P. Bulín a Kulhánek šli ze hřiště, na které se podíval Zeman, Pánek a Pařík. Domácí hráli na rychlé protiútoky a soustředili se na bránění.

 

Kontaktní gól měl na hlavě Lavička, jenže z ideální pozice trefil pouze brankáře Bacíka. Po hodině hry se však Kralovicím podařilo skórovat a byli u toho právě střídající hráči Kralovic. Paříkův centr našel sedmnáctiletého mladíka Martina Pánka, který vstřelil svůj premiérový gól v I.A třídě – 2:1! V samotném závěru pak rozhodčí Pena odpískal faul na Lavičku v pokutovém území a ukázal na penaltu. Domácí sice vehementně protestovali, ale marně. Jan Lavička vzal nervy drásající situaci na sebe a penaltu proměnil – 2:2. Těsně před koncem mohly dokonce Kralovice utkání zvrátit ve svůj prospěch, ale Pánek trefil pouze tyč, a tak utkání dospělo do penaltového rozstřelu. 

Penalty pro Chlumčany

Penaltový králové z Kralovic nedostáli svého jména a po pokutových kopech padli, když Chlumčany dokázaly proměni všech pět svých pokusů. Kralovičtí neproměnili jeden, a tak se z bonusového bodu radovali domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany
Lukáš Tomášek mladší, hráč TJ Keramika Chlumčany: První půli jsme Kralovice přehrávali a odměnou se nám dostavily dvě branky, o které se postarali naši útočníci. Konečně to tam Quasimu zase padlo, musím říct, že bylo na čase. (smích) Kralovice na nás ale po poločase vlítly a my zase začátek poločasu nechytili. Držel nás ale Štěpán v bráně a nebýt jeho, tak bychom druhý poločas dostali o pár branek navíc. Kralovice přijely s kvalitním mužstvem a odehrály kvalitní utkání...V pokutových kopech byli hoši od nás úspěšnější, a tak jsme doma získali cenné 2 body.

TJ Sokol Kralovice
Petr Bulín, hráč TJ Sokol Kralovice: Myslím, že domácí si zasloužili bod za první poločas a my za druhý. Penalta byla nařízena správně, i když se domácí hodně zlobili. Lavička si hlavou píchnul míč do vápna a tam ho vzali do kleští. Kuriózní bylo střídání domácího hráče, kterého dle mého názoru nesmyslně stáhli po 11 minutách co nastoupil v 77 minutě, zraněný nebyl.



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany
Š. Bacík [-] - M. Vojáček [-] , T. Benedikt [-] , L. Milota [-] , J. Lenk [-] - J. Havlík [-] , L. Tomášek ml. [-] , J. Vajai [-] , V. Dušek [-] - L. Nohava [-] (77. J. Kraus [-] ) , O. Haník [-]

TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - M. Kůsa [-] , M. Kulhánek [-] (46. R. Pařík [-] ) , P. Bulín [-] (46. M. Pánek [-] ) , M. Horyna [-] , M. Bulín [-] , O. Dušička [-] , J. Vlk [-] , J. Lavička [-] , D. Hyneš [-] (46. M. Zeman [-] ) , M. Chvosta [-]

ŽK: 88. O. Haník - 40. J. Vlk .
Hráči zápasu: J. Havlík , O. Haník - M. Pánek .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: Pena Miroslav - BÍNA Roman, ŘÍHA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.