T. Jůda 35. (p.)
J. Nauš 48.
3:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

10.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyři branky orámovaly poločasovou přestávku, bod navíc berou domácí Horažďovice


Branky


35. T. Jůda (p.) , 48. J. Nauš - 44. A. Vachuška , 53. S. Krejčík
0

Horažďovicím zvlhl střelecký prach a domácí se trápili také proti Svéradicím. Oba týmy vstřelily po dvou brankách, které vměstnaly kolem poločasové přestávky. Bod navíc si pak připsaly po vyhraném penaltovém rozstřelu Horažďovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vachuška srovnal minutu před koncem půle

V prvních pětatřiceti minutách branka nepadla až poté se dokázaly prosadit domácí Horažďovice, které využily pokutový kop, jenž rozhodčí Schneider odpískal po faulu na Tomáše Jůdu. Sám postižený si pak míč postavil a poslal Horažďovice do vedení 1:0.

 

Svéradice vyrovnaly těsně před koncem první půle, konkrétně se psala čtyřiačtyřicátá minuta, kdy trestný kop Brůhy domácí brankář pouze vyrazil a dobíhající Aleš Vachuška chytrým „píchnutím“ přes gólmana Horažďovic vyrovnal na poločasových 1:1.

Svéradice neproměnily několik šancí

Horažďovičtí šli po třech minutách druhé půle znovu do vedení, kdy se po akci Tomáše Gregera po levé straně a jeho přihrávce na penaltu prosadil Josef Nauš, jenž svou střelu otřel o jednoho z hostujících fotbalistů a od něj mířil míč za bezmocného Soukupa – 2:1. Pět minut nato bylo ale znovu srovnáno. Aleš Vachuška poslal Stanislava Krejčíka průnikovou přihrávkou do samostatného úniku, který Krejčík po nejistém výběhu Formana proměnil. Domácí brankář si sice na míč sáhl, ale ten se odrazil od tyče do sítě – 2:2.

 

V dalších minutách byl míč častěji na kopačkách domácích Horažďovic, ale tím týmem, který si vytvářel gólové šance, byly Svéradice. Žádnou z nich však nedokázaly proměnit, a tak utkání dospělo do penaltového rozstřelu.

V penaltách byli úspěšnější domácí střelci

V penaltovém rozstřelu byly úspěšnější domácí, kteří vyhráli poměrem 4:1. Svéradičtí střelci neměli svůj den, i když by si vítězství podle slov horažďovického útočníka Michaela Formana zasloužili.



Ohlasy k zápasu


FK Horažďovice
Michael Forman, útočník FK Horažďovice: Do utkání jsme šli s vědomím toho, že nám chyběli dva důležití členové kádru. Po deseti minutách to vypadalo, že nás chybělo 11. Nevím, co komentovat, nezasloužili jsme si ani bod, tohle byla bída s nouzí, snad se na to nedívali děti. (smích)




Sestavy


FK Horažďovice
J. Forman [-] - T. Greger [-] , M. Forman [-] , M. Šašek [-] , J. Sova [-] , D. Michelini [-] (46. J. Boček [-] ) , J. Forman [-] , D. Macoun [-] (74. M. Boř [-] ) , J. Nauš [-] , A. Vachuška [-] (46. R. Lacko [-] ) , T. Jůda [-]

FK Svéradice
K. Soukup [-] - R. Kába [-] , M. Jiřinec [-] , S. Makovec [-] , A. Vachuška [-] , S. Krejčík [-] , M. Heimlich [-] , M. Doležal [-] , F. Nováček [-] , V. Brůha [-] , D. Klas [-] (82. J. Vlček [-] )

ŽK: 43. J. Sova , 70. M. Forman - 68. M. Doležal .
Hráči zápasu: A. Vachuška .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - ŘÍHA Zdeněk, PENA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.