2:3p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

9.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černice předvedly mohutný závěr a z téměř ztraceného zápasu berou bod


Branky


0

Velmi zajímavé utkání se hrálo v Plzni, kde domácí Černice přivítaly Kralovice. Hosté šest minut před koncem vedli o dvě branky, přesto zápas nedotáhli ke třem bodům...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl vyrovnaný, přesto z něj vyšly vítězně Kralovice

Domácí byli od prvních minut častěji na balónu, Kralovice zase hrozily z rychlých protiútoků. Černický kanonýr Stoilov, který v předešlých dvou kolech vstřelil hattrick, se dostal do tří velkých šancí, vždy tomu tak bylo po centru. Prosadit se ale nedokázal. Naopak skórovat se podařilo hostujícímu útočníkovi Janu Lavičkovi. Brankář Bodurka našel svým výkopem Bulína, ten prodloužil za obranu na nabíhajícího Lavičku, jenž přehodil domácího gólmana a poslal Kralovice do vedení – 0:1.

 

Další příležitost měli Kralovičtí o pár minut později, kdy Kůsa z pozice předstopera vyslal na křídlo Lavičku, naběhl si do vápna, kde obdržel od Lavičky pěkný centr, ale hlavou těsně minul. Na druhé straně mohl srovnat Kozák, ale jeho střela z pravé strany si cestu mezi tři tyče nenašla. První půle tak skončila vedením Kralovic.

Domácí prohrávali už o dvě branky, přesto dokázali vyrovnat

Druhý poločas se Kralovičtí rozhodli, že hubený výsledek budou bránit, a tak tomu bylo až do 84. minuty. V té totiž zvýšili své vedení, kdy se po chybě domácího brankáře prosadil podruhé v zápase Jan Lavička0:2. Domácí ale zápas nezabalili a vrhli se vší silou do útoku. V 87. minutě snížil Petr Stoilov a v nastaveném čase vyrovnával Jan Mastný, který se nejrychleji zorientoval v závaru před bránou a vystřelil domácím remízu – 2:2. Hosté se při této brance hodně zlobili, neb padla v 95. minutě a rozhodčí Říha přitom nastavoval pouze tři minuty.

Bodurka zachránil Kralovice

Penaltový rozstřel byl velmi zajímavý. Domácí v něm měli dva matchbally, ale Bodurka v obou případech vychytal domácí střelce. Následně se prosadili Kralovičtí, a když domácí nedali, tak si hosté odvezli bonusový bod.  



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kralovice
Petr Bulín, hráč TJ Sokol Kralovice: Zápas jsme měli dobře rozehraný, remíza je pro nás zklamáním. Alespoň jsme protrhli smůlu v penaltách.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - M. Chvojka [-] , P. Mlnařík [-] , M. Pinc [-] - M. Mur [-] , F. Švejda [-] , R. Kozák [-] - P. Stoilov [-] , M. Laibl [-] (63. O. Marušinec [-] ) - M. Müller [-] (50. J. Mastný [-] ) , J. Müller [-]

TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - J. Vlk [-] , M. Řenč [-] (77. M. Pánek [-] ) , D. Hyneš [-] , M. Chvosta [-] , M. Kůsa [-] , P. Bulín [-] (72. R. Pařík [-] ) , M. Horyna [-] , M. Bulín [-] , O. Dušička [-] , J. Lavička [-] (90. D. Běláč [-] )

ŽK: 35. M. Mur , 88. O. Marušinec , 90. J. Mastný - 75. J. Lavička .
Hráči zápasu: J. Vlk , J. Lavička .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Říha Zdeněk - BUREŠ Jiří, KAŠPAR Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.