2:1
(1:0)
78. J. Sova
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

8.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezdička vs. Horažďovice = 2:1


Branky


0

Horažďovičtí by si podle slov Michaela Formana zasloužili za svůj výkon desítku. Domácí byli ale schovívavější a svého soupeře porazili jen o gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velké množství šancí Bezdičky skončilo pouze jednou brankou

Křimice vstoupily do zápasu trochu lépe než hosté z Horažďovic a měly i více ze hry. Šance, které si Křimičtí vytvořily, však hosté ubránili odkopem do zámezí. Horažďovičtí neměli v první půli téměř nic. Pouze několik rohových kopů, které radost z branky nepřinesly.

 

Největší šance první půle měl Bezdička, který postupoval na bránu z levé strany, uvolnil se ve vápně, ale poté nezamířil přesně. V dalším případě postupoval sám od půlky hřiště, ale horažďovický brankář skvěle vyběhl a Bezdičkovu střelu vyrazil mimo tři tyče. A do třetice Václav Bezdička, tentokrát už však jeho šance gólem skončila. Minutu před koncem půle přišel další samostatný nájezd, který vyřešil Bezdička obhozením brankáře a z velkého úhlu zamířil přesně – 1:0

Bezdička proměnil jednu ze svých mnoha šancí

Druhou polovinu začali lépe hosté, kteří měli několik šancí. Domácí hrozili z protiútoků dva na dva či jeden na jednoho. Další šance měl také aktivní Bezdička, ale skórovat se mu zatím nepodařilo. Horažďovice zvyšovaly tlak a s přibývajícím časem uzamkly svého soupeře na jeho polovině. Gól ale vstřelili z nenadání domácí! V 76. minutě vybojovali na půlce míč, Bezdička obdržel přihrávku hlavou, zády si obhodil obránce a šel sám na gólmana, kterého obstřelil a domácí vedli už 2:0. Vzápětí mohli hosté korigovat, ale jeden z hráčů Horažďovic zamířil z malého vápna pouze do břevna. To ale nemuselo hosty příliš mrzet neb v 78. minutě snížili na rozdíl jedné branky. Po trestném kopu Janouškovce se hlavou trefil na zadní tyč Jan Sova a bylo to 2:1. Další minuty byly pro Křimice hodně krušné, protože Horažďovičtí měli velký tlak. Z toho ale gradovalo pouze břevno a domácí si tak připsali cenný skalp.



Ohlasy k zápasu


FC Křimice
Václav Kuneš, hráč TJ Sokol Křimice: Soupeř nás asi trochu podcenil a my jsme zahráli dobře. Měli jsme více gólových šancí, ale neproměnili je. Soupeř ve druhé půli zatlačil, ale my jsme i s trochou štěstí vedení udrželi a konečně si připsali pro nás moc důležité tři body.

FK Horažďovice
Michael Forman, hráč FK Horažďovice: Těžko, co komentovat, měli jsme dostat desítku, zasloužili bychom si jí. Hrály Křimice s nějakým okresním týmem, hnus. Bez chuti, bez zápalu. Ale kromě těch jedenácti hrozných tam byl ještě jeden horší. Ten není ani na okres. Ale povrchností a arogancí je na Ligu mistrů. S tímhle výkonem nemůžeme jít ani na houby, ale pěkně do háje. A kapitána nám tam bude dělat Hájek. Teda, PAN Hájek. (směje se) No, já jsem byl strašný, umím zahrát i dobré zápasy, proto končit kariéru nemusím. Ale někteří by se nad tím zamyslet měli, protože lepší už nebudou. Sežerte si mě, klidně, je mi to jedno.



Sestavy


FC Křimice
V. Hinterholzinger [-] - T. Křen [-] (90. T. Kroupa [-] ) , J. Vonášek [-] , J. Dytrt [-] , V. Kuneš [-] , T. Čechura [-] , M. Brousil [-] , P. Kratochvíl [-] , V. Bezdička [-] (90. M. Zach [-] ) , J. Calta [-] (77. F. Šváb [-] ) , P. Dobrý [-] (83. R. Vyleta [-] )

FK Horažďovice
J. Rybár [-] - R. Lacko [-] (46. M. Boř [-] ) , J. Sova [-] , D. Michelini [-] (57. L. Král [-] ) , J. Forman [-] , J. Janouškovec [-] , D. Macoun [-] , J. Nauš [-] , T. Pikeš [-] , T. Jůda [-] , M. Forman [-]

ŽK: 76. J. Dytrt , 77. F. Šváb , 85. M. Brousil - 16. M. Forman , 50. M. Boř , 76. J. Janouškovec , 77. J. Sova .
Hráči zápasu: V. Bezdička .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hájek Zdeněk - DUDA Václav, KULHÁNEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.