2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

8.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtín veze z Nepomuku tři body


Branky


39. M. Baran , 56. J. Kozák - 43. J. Žiak , 73. T. Dolejš , 77. J. Dolejš
0

Mochtínští chtěli pokračovat v úspěšné bodové sérii a v cestě jim stál Nepomuk, který na domácím hřišti nedává body snadno. Domácí dvakrát vedli, ale Mochtín vždy dokázal srovnat a několik minut před koncem, gólem svého kapitána, skóre otočit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Baran s Žiakem dali skóre poločasovou podobu

První půle byla vyrovnaná ve všech aspektech hry. Oba týmy se snažily útočit, ale branky ne a ne přijít. Až v devětatřicáté minutě se diváci mohli poprvé radovat. Mochtínští propadli v obraně a jejich chybu potrestal domácí kanonýr Michal Baran1:0. Vyrovnáno bylo záhy. Již ve dvaačtyřicáté minutě se radoval z branky Jan Žiak, který dorážel vyražený míč Barochem po hlavičce J. Bejvla – 1:1. Tímto skóre také první polovina skončila.

Dolejšové otočili zápas ve prospěch Mochtína

Po poločasové přestávce začali lépe domácí, kteří měli herní převahu, za kterou byli odměněni v šestapadesáté minutě. O vedoucí branku Nepomuku se postaral Jan Kozák2:1. V domácím táboře mohlo být ještě veseleji o tři minuty později, ale brankář hostí Kodeš byl proti. Poté se Mochtínští herně zvedli a šli si za vyrovnáním. Toho se dočkali v třiasedmdesáté minutě, kdy se po centru J. Bejvla z trestného kopu prosadil střídající Tomáš Dolejš střelou pod břevno a bylo to 2:2.

 

Dvě minuty nato mohli Mochtínští otočit skóre. Po Babkovo zpětné přihrávce na hranici velkého vápna pálil kapitán J. Dolejš, ale gólman Baroch zázračně vytěsnil míč na roh. Jiří Dolejš se ale přeci jen dočkal. V sedmasedmdesáté minutě nacentroval T. Babka právě na kapitána hostí, který se hlavou nemýlil a vystřelil tak Mochtínu tři body – 2:3.

 

Nepomučtí se poté snažili o vyrovnání, ale jejich hra byla křečovitá a postrádala přesnost. A když ani brejky Mochtína brankou neskončili, tak utkání skončilo za stavu 2:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Mochtín
Karel Šot, TJ Sokol Mochtín (www.tjmochtin.cz): Úspěšnou bodovou sérii áčka mužů Sokola Mochtín nepřerušil ani Nepomuk. Ve vzájemném souboji - (v sobotu 30.září) sice 2x vedl, ale Mochtín stačil vždy vyrovnat a v 77. min. golem kapitána Jiřího Dolejše rozhodl utkání ve svůj prospěch. Mochtín nasbíral z osmi odehraných zápasů 20 bodů v tabulce I.A třídy se posunul již na 1.místo před Tlumačov, který má ale zítřejší utkání k dobru (doma s FK Svéradice) a do čela tabulky se pravděpodobně opět vrátí.



Sestavy


FK Nepomuk
M. Baroch [-] - M. Kašpar [-] (73. M. Baran [-] ) , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] , J. Kozák [-] , L. Zajíc [-] , M. Šafanda [-] , T. Voráček [-] , P. Panc [-] , J. Ticháček [-]

TJ Sokol Mochtín
P. Kodeš [-] - Z. Smolík [-] , J. Pretzelmayer [-] (71. T. Dolejš [-] ) , D. Gajdušek [-] , J. Cihlář [-] , T. Babka [-] , V. Pretzelmayer [-] , T. Velek [-] (62. P. Staněk [-] ) , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , J. Dolejš [-]

ŽK: 78. T. Babka , 88. Z. Smolík , 90. T. Dolejš . ČK: 90. J. Kalabza .
Hráči zápasu: J. Dolejš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kříž Lukáš - SCHNEIDER Josef, ČERMÁK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.