O. Musil 83.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 15:00

5.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žichovice vstřelily jediný gól zápasu


Branky


83. O. Musil
0

V sobotu se utkaly Žichovice s Chlumčany. V zápasech minulé sezóny mezi těmito dvěma celky, vyhráli jednou hráči Chlumčan na domácí půdě 6:3 a poté si Žichovice doma pohlídaly výhru v poměru 2:0. Čekal nás tedy zajímavý, vyrovnaný zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

Začátek zápasu se chlumčanští fotbalisté trápili a nedokázali moc držet míč. Žichovice naopak vynikaly od začátku svojí typickou nakopávanou a důraznou hrou, což jim vycházelo a z autových vhazování hrozilo veliké nebezpečí. Chlumčany však dokázaly těmto situacím čelit a postupně převzaly iniciativu hry na svoji stranu. Jak se dalo očekávat, tak Chlumčany to zkoušely po zemi kombinační hrou.

 

Chlumčany si vytvořily poměrně hodně šancí, ať střelou zpoza vápna anebo po stranách, bohužel však pro ně nedokázaly tyto šance proměnit v gól a dále se musely soustředit zároveň i na nebezpečné nákopy nebo autová vhazování Žichovic.

 Žichovičtí si dokázali také vytvořit šance, když rychle otočili hru na druhou stranu, kde chlumčanský pravý obránce párkrát zaspal a asi 2x šli domácí sami na Fryše, ten jejich pokusy dokázal chytit, a tak svůj tým dokázal podržet.

 

Chlumčany měly obrovskou šanci v 44. minutě, kdy se Havlík ocitl s míčem u nohy na malém vápně, ale bohužel pro něj střílel slabší nohou, a ještě k tomu z kroku, a tak míč v pohodě lapil žichovický gólman. První půle tedy skončila bez branek.

Musil rozhodl o vítězství Žichovic

Druhý poločas byl ve stejném duchu. Chlumčany se stále snažily předvádět kvalitní fotbal po zemi a Žichovice stále hrozily svými autovými vhazováními. Chlumčany nedokázaly využít svých šancí, a to jim bylo osudným, protože v 83. minutě měli fotbalisté Žichovic opět autové vhazování a tentokrát se jim podařilo skórovat, když se míč vzduchem odrazil na nikým nehlídaného Ondřeje Musila, který přesnou hlavičkou k tyči Fryše překonal – 1:0!

 

Jelikož už další branka nepadla, tak z tohoto duelu tedy vyšli lépe hráči Žichovic a dá se říct, že udolali chlumčanské fotbalisty, kteří dále pokračují v gólové krizi.



Ohlasy k zápasu


TJ Žichovice
Jakub Kozlík, brankář TJ Žichovice: Na začátku utkaní jsme dostali soupeře pod tlak, měli jsme víc ze hry a vytvořili jsme si i pár šancí, které jsme bohužel nevyužili. To se nám mohlo stát osudným, když se někdy kolem 30. minuty dostali hosté do velmi dobré šance, kterou však trestuhodně neproměnili. Poločas tak 0:0. Ve druhém poločase jsme pokračovali ve hře odzadu, nepouštěli jsme hosty do šancí a čekali na naši příležitost. Ta se naskytla v 83. minutě, když hoste nepohlídali O. Musila, který se hlavou nemýlil. Poté hosté vsadili vše na útok, tlačili se k nám před bránu a navzdory šancím, které si ve 2. poločase vytvořili, se jim nepodařilo žádnou proměnit.

TJ Keramika Chlumčany
Lukáš Tomášek mladší, hráč TJ Keramika Chlumčany: Do Žichovic jsme jeli bez 4-5 hráčů, což znamenalo, že na střídačce se objevili také hráči dorostu. To ale není žádná výmluva, protože do Žichovic jsme jeli pro body a mrzí mě, že jsme zase nedokázali proměnit naše vytvořené šance a nevstřelili opět žádný gól. Bohužel i přesto, že jsme hráli lépe, tak soupeř nás svým důrazem a naší chybou porazil, protože není možný nechat volného hráče na vápně. Musíme doufat, že tentokrát proti Černicím doma prolomíme jakousi gólovou krizi, vstřelíme hodně branek a získáme 3 body.



Sestavy


TJ Žichovice
J. Kozlík [-] - O. Musil [-] , D. Staněk [-] , M. Linhart [-] (55. O. Chalupa [-] ) , M. Špírek [-] (88. L. Červený [-] ) , R. Beneš [-] , G. Bujok [-] , L. Černý [-] , J. Šimáček [-] , L. Mourek [-] , J. Landa [-]

TJ Keramika Chlumčany
R. Fryš [-] - L. Milota [-] , T. Benedikt [-] , M. Vojáček [-] , P. Šmíd [-] - J. Voller [-] , J. Vajai [-] , L. Tomášek ml. [-] , J. Havlík [-] (90. J. Houška [-] ) - V. Dušek [-] , J. Kraus [-] -

ŽK: 71. M. Špírek , 80. J. Šimáček - 56. L. Milota .
Hráči zápasu: G. Bujok .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šálková Helena - RUBÁŠ Jaroslav, PLZÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.