0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

4.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany byly v utkání s Mochtínem lepší, ten však vstřelil jedinou branku utkání a odvezl si tři body


Branky


0

V sobotu od 17 hodin se odehrálo utkání mezi celky Chlumčan a Mochtína. Domácí celek Chlumčan měl daleko více ze hry, body si však odvezl Mochtín.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Haník utrpěl otřes mozku

Utkání začalo a domácí hráči ihned převzali iniciativu a tvořili průběh hry. Jejich akce však končily nepřesným zakončením anebo před vápnem soupeře. Mochtín měl také náznak úspěšných situací, ale domácí obránci včas nebezpečí zažehnali.

 

V 18. minutě měly Chlumčany výhodu rohového kopu, který rozehrály nakrátko a Tomášek se prosadil do vápna, ale bohužel jeho střela mířila do protihráče a od něj pouze do tyče. Do další příležitosti se dostal Oldřich Haník, když ho po chybě u postranní čáry na vlastní půlce hřiště přesným bodlem vyslal do jasné šance kapitán Milota. Haník běžel sám na brankáře, ale bohužel jeho zakončení nebylo ideální a střela šla mimo branku.

 

Mochtínští hráči stále nemohli přijít na to, jak se dostat do slibné a nadějné situace, když jejich vyvíjející se akce končily téměř pokaždé nepřesnou přihrávkou. Nepěkný moment se stal ve 44. minutě po rohu domácích, když se domácí Haník hlavou srazil s hostujícím kapitánem a bohužel pro Haníka to byla konečná, když utrpěl v souboji otřes mozku a musel být převezen do nemocnice. 

Smolík se nádherně trefil

Druhý poločas začal kvůli silnému dešti o 10 minut déle. V druhém poločase opět v držení míče dominovali spíše domácí hráči, ale bohužel pro ně to bylo všechno. V 55. minutě totiž nepovedený odkop domácího brankáře potrestal přenádhernou střelou z prvního dotyku a ze vzduchu Zbyněk Smolík a vstřelil jedinou branku utkání, která tedy stála opravdu za to.

 

Navzdory tomu, že Chlumčany měly více ze hry, nedokázaly vstřelit branku a tři body si z Chlumčan odváží Mochtín.

 

Autor: Lukáš Tomášek mladší



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany
Lukáš Tomášek ml., hráč TJ Keramika Chlumčany: Zápas jsme měli ve svých rukou, ale bohužel nás trápí střílení gólů...Musíme na tom zapracovat a budou přicházet i body.




Sestavy


TJ Keramika Chlumčany
Š. Bacík [-] - L. Milota [-] , J. Lenk [-] , T. Benedikt [-] , M. Vojáček [-] - J. Voller [-] , J. Havlík [-] , J. Vajai [-] , L. Tomášek ml. [-] , O. Haník [-] (46. J. Kraus [-] ) - V. Dušek [-]

TJ Sokol Mochtín
P. Kodeš [-] - Z. Smolík [-] (65. T. Dolejš [-] ) , V. Pretzelmayer [-] (75. P. Staněk [-] ) , J. Pretzelmayer [-] (87. J. Šafránek [-] ) , D. Gajdušek [-] , J. Cihlář [-] , T. Babka [-] , J. Čeleda [-] (46. T. Velek [-] ) , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , J. Dolejš [-]

ŽK: 59. L. Milota - 68. T. Babka , 88. J. Šafránek , 90. J. Cihlář .
Hráči zápasu: Z. Smolík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - FRGAL Lukáš, DOMANICKÝ Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.