2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

4.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomuk slaví první tříbodovou výhru v sezóně


Branky


0

Nepomučtí nezažívají zrovna vydařený vstup do nové sezóny. Po cenné remíze a vyhraných penaltám proti Zruči přišla série dvou porážek, kterou chtěli domácí fotbalisté proti Křimicím přerušit. Hosté zažívají poněkud lepší start do sezóny, než jejich sobotní soupeř, ale z tohoto duelu vyšli na prázdno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kašpar byl u obou branek

Nepomuk od prvních minut svého soupeře přehrával a v deváté minutě šel do vedení zásluhou Matyáše Kašpara. Ten dostal ideální pas z pravé strany a hlavou otevřel skóre – 1:0.

 

I minuty po vstřelené brance patřili Nepomuku. Ten si vytvořil několik slibných šancí, ale bez gólového úspěchu. Křimičtí zahrozili jen sporadicky.

 

Krátce poté, co byla odehrána půl hodina hry, se síť za zády Hinterholzingera rozvlnila podruhé. Tentokrát byl Matyáš Kašpar v roli nahrávače na gól Michala Barana, který zakončil opravdu ukázkově! Patičkou nedal brankáři hostí žádnou šanci a poslal svůj tým do dvoubrankového vedení – 2:0!

 

Dvoubrankovým vedením domácího Nepomuku také první půle skončila.

Kovačič snížil, ale k bodům jeho branka nevedla

Druhý poločas byl zrcadlově obrácený. Míč byl totiž častěji na kopačkách křimických fotbalistů, kteří svého soupeře celý poločas tlačili.

 

Z velkého tlaku se začaly objevovat také první vážnější příležitosti. S těmi si však nepomucký brankář Wallenfels, kterého po zápase vyzdvihl jeho spoluhráč Tomáš Voráček, poradil.

 

Výborně chytající brankář Nepomuku inkasoval až ve třiaosmdesáté minutě, kdy nestačil na střelu Josefa Kovačiče, který byl na konci rychlého brejku a po přihrávce z pravé strany zakončoval z malého vápna – 2:1!

 

Křimicím zbývalo sice ještě sedm minut na vyrovnání, ale nepomucká obrana už svého soupeře k žádné gólovce nepustila, a tak si domácí připsali první tříbodové vítězství v sezóně.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Tomáš Voráček, hráč FK Nepomuk: První poločas jsme Křimice přehrávali, byli jsme aktivnější a z toho vyplynuly dva vstřelené góly zásluhou Matyáše Kašpara a Michala Barana. Druhý poločas byl v režii Křimic, téměř celý poločas jsme se bránili. Musím vyzdvihnout výkon našeho gólmana Pavla Wallenfelse, který v bráně doslova čaroval, pochytal veškeré šance až na jednu v závěru zápasu, a to už nám k vítězství stačilo a těsný výsledek jsme udrželi.




Sestavy


FK Nepomuk
P. Wallenfels [-] - M. Kašpar [-] (71. D. Šmíd [-] ) , M. Březák [-] , J. Viktora [-] , J. Vokurka [-] , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] , L. Zajíc [-] (80. J. Ticháček [-] ) , M. Šafanda [-] , T. Voráček [-] , P. Panc [-]


ŽK: 30. P. Kratochvíl , 73. J. Dytrt , 79. J. Kovačič , 86. J. Rada .
Hráči zápasu: P. Wallenfels , M. Kašpar .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Brůha Radek - MAREK Pavel, JAKŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.