Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

3.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralovice měly výborně rozehraný zápas, berou však jen bod


0

Skvělý úvod měli hosté z Kralovic, když brzy vedli už o tři branky. Domácí Křimice se ale psychicky nesložily a dokázaly utkání vyrovnat!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kralovice předvedly výborný nástup

Na první branku se v Křimicích nečekalo dlouho, protože již po čtyřech minutách se prosadil hostující Miloš Kulhánek, který si zpracoval dlouhý balón na pravé křídlo, odkud poslal Kralovice do vedení 0:1.

 

Hra se po vstřelené brance trochu vyrovnala, ale ne na dlouho, neb rychlonohý Ondřej Dušička utekl ve třinácté minutě po levé straně, odkud přihrál P. Bulínovi, jenž prostřelil brankáře Hinterholzingera – 0:2!

 

Křimičtí branku Radka Šotta téměř neohrozili, hráli totiž jen po vápno a pár rohových kopů, které domácím byly nabídnuty brankou neskončily.

 

Pro domácí Křimice bylo ještě hůř ve 36. minutě. Ondřej Dušička si narazil míč s Lavičkou, prošel středem hřiště a tváří v tvář brankáři domácích nezaváhal - 0:3! Domácí byli v tu chvíli na ručník, ale nic nebalili.

 

Krátce před poločasovou přestávku se dočkaly i domácí Křimice. Bezdička vyslal pěknou přihrávkou Josefa Kovačiče, který pronikl s míčem až do vápna odkud překonal přízemní střelou brankáře Šotta – 1:3! Tato branka domácím psychicky hodně pomohla, i když se pro ně první půle nevyvíjela vůbec dobře.

Domácím se podařilo vyrovnat čtvrt hodiny před koncem

Do druhého poločasu nastoupili Křimičtí velmi aktivně a po centru z osmačtyřicáté minuty dokázal snížit na rozdíl jediného gólu Josef Kovačič, který tentokrát zakončoval hlavou – 2:3!

 

Hosté se najednou začali obávat o výsledek, ale hra byla opticky vyrovnaná a šance se tvořily na obou stranách, byť bez gólové tečky. Velkou šanci měl hostující Martin Bulín po výborně zahraném rohovém kopu, jeho šance však brankou neskončila.

Postupem času domácí převzali iniciativu hry a stupňovali svůj čas. Motivace vyrovnat nepříznivý stav byla veliká, a také díky tomu se domácím podařilo vyrovnat. V 76. minutě přišel centr z levé strany, který našel ve vápně Bezdičku, jenž hlavou vyrovnal na 3:3 a probudil v domácích hráčích vlnu euforie.

 

Ve zbývající čtvrthodince bylo k vidění několik šancí, ale branka už nepadla, a tak rozhodnout musel penaltový rozstřel.

Kralovice potvrdily, že jim penalty nejdou

Penaltový rozstřel pak vyzněl lépe pro domácí Křimice, které tak dokonaly obrat ve skóre a připsaly si dva body.



Ohlasy k zápasu


FC Křimice
Václav Kuneš, hráč TJ Sokol Křimice: Bylo to hodně náročné hlavně kvůli tomu vedru, ale bylo to stejné pro oba...my jsme zaspali začátek a soupeř asi podcenil vytvořený náskok a nezachytil naši zvýšenou aktivitu ve druhém poločase...nakonec je remíza asi zasloužená pro obě strany.

TJ Sokol Kralovice
Petr Bulín, hráč TJ Sokol Kralovice: Ze zápasu, který jsme měli rozehraný na 3 body, máme bohužel jeden. Soupeř se po inkasovaných gólech nesložil a naopak zaslouženě vyrovnal.



Sestavy


FC Křimice
V. Hinterholzinger [-] - J. Vonášek [-] , V. Vyskočil [-] , V. Kuneš [-] , P. Kratochvíl [-] , V. Bezdička [-] , J. Kovačič [-] , J. Dytrt [-] (46. J. Rada [-] ) , T. Čechura [-] , M. Škoda [-] , A. Adam [-]

TJ Sokol Kralovice
R. Šott [-] - M. Zeman [-] , M. Chvosta [-] , P. Bulín [-] (46. M. Řenč [-] ) , M. Kůsa [-] , M. Bulín [-] , M. Kulhánek [-] (78. M. Pánek [-] ) , O. Dušička [-] (55. M. Horyna [-] ) , D. Hyneš [-] , J. Vlk [-] , J. Lavička [-]

ŽK: 65. V. Vyskočil , 87. J. Vonášek - 73. M. Řenč .
Hráči zápasu: J. Kovačič , V. Bezdička .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Jakš Jan - ŘÍHA Zdeněk, PENA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.