Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 17:00

2.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedm kulí jako v Sarajevu! Chlumčany rozdrtily Svéradice


Branky


0

Chlumčany v prvním kole lehce padly v Horažďovicích a před svými fanoušky měly co napravovat. V cestě jim stál nováček soutěže FK Svéradice, který rovněž v první kole padl. Nestačil na rokycanské béčko. Karty sobotního utkání v Chlumčanech byly ale už od prvních minut jasně rozdané...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase bylo téměř hotovo

Do zápasu vstoupili lépe hráči domácího družstva, když drželi balon na kopačkách a přehrávali soupeře. Jejich tlak se vyplatil už v 19. minutě, kdy se po hezké kombinaci prosadil Jan Havlík1:0!

 

Po brance chlumčanští fotbalisté stále drželi míč na svých kopačkách a pohlednými akcemi si vytvářeli další a další šance. Jedna taková ze třicáté minuty byla zastavena nedovoleným zákrokem ve vápně na Jana Havlíčka a rozhodčí neváhal a pískl penaltu. K té se postavil Lukáš Tomášek mladší a zvýšil na 2:0!

 

Náznaky šancí měli také hosté, ale bohužel pro ně nebyly tak výrazné a nebezpečné, a tak ve 42. minutě opět udeřily Chlumčany, když se prosadil Jan Kraus a zvýšil už na rozdíl tří branek. Do kabin se tedy šlo za stavu 3:0 pro Chlumčany.

Chlumčany pokračovaly ve střílení branek, prosadily se ale také Svéradice

Druhý poločas začal ve stejné režii jako ten první a Chlumčany opět měly více ze hry. Tentokrát se ale po šesti minutách druhého poločasu po skvělé individuální akci prosadil hostující hráč Aleš Vachuška a vzkřísil tak naději pro Svéradice – 3:1! Tento gól přinesl svéradickým fotbalistům větší klid na kopačky a jejich hra se zlepšila.

 

Poté ale přišla další rána pro Svéradice, když střídající Michal Vojáček poslal balon do sítě po krásném centru a vrátil Chlumčanům tříbrankové vedení!

 

To ale Vojáčkovi nestačilo a po dalším hezkém centru, o pět minut později, si opět našel balon ve vzduchu v pokutovém území a poslal Chlumčany už do čtyřbrankového vedení - 5:1.

 

Chlumčany už se po brance nikam nehnaly a držely míč v klidu na kopačkách. O necelou čtvrthodinku později poslal míč za záda svéradického gólmana další střídající hráč Chlumčan Tomáš Fleissig a zvýšil na 6:1!

 

Za čtyři minuty přišly Svéradice s odpovědí, když krásnou kombinací před vápnem překonaly obránce Chlumčan a Michal Jiřinec pohotovým zakončením snížil na 6:2. O výhře Chlumčan bylo ale už dávno rozhodnuto.

 

V 89. minutě se ale diváci ještě jedné branky dočkali. Lukáš Nohava udělal poslední tečku za tímto zápasem, když vsítil poslední branku utkání a upravil tak na konečné skóre 7:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany
Lukáš Tomášek ml., hráč TJ Keramika Chlumčany: Jsme rádi za 3 body a těšíme se na další zápas!




Sestavy


TJ Keramika Chlumčany
R. Fryš [-] - L. Milota [-] , T. Benedikt [-] , J. Lenk [-] , P. Šmíd [-] (53. M. Vojáček [-] ) - L. Tomášek ml. [-] , J. Havlík [-] , J. Vajai [-] (64. O. Haník [-] ) , J. Havlíček [-] (68. T. Fleissig [-] ) - J. Kraus [-] (56. L. Nohava [-] ) , V. Dušek [-]

FK Svéradice
M. Soukup [-] - R. Kába [-] , J. Makovec [-] (61. M. Jedlička [-] ) , V. Turek [-] (70. M. Vít [-] ) , S. Makovec [-] , A. Vachuška [-] , M. Chaloupka [-] , M. Heimlich [-] , M. Jiřinec [-] , V. Brůha [-] , D. Klas [-]

ŽK: 60. J. Lenk - 62. V. Brůha .
Hráči zápasu: M. Vojáček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - ČERMÁK Vladimír, VALENTA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.