3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2017 17:00

1.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horažďovice přehrály Chlumčany, J. Nauš se trefil dvakrát


Branky


44. M. Hlaváč , 77. J. Nauš , 83. J. Nauš
0

Utkání Horažďovic s Chlumčany slibovalo pěknou podívanou. Domácí diváci se určitě nenudili a viděli tři branky v síti soupeře. Chlumčanům selhala koncovka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlaváč poslal domácí do vedení

Horažďovice nastoupily do zápasu s velkou vervou a již od prvních minut hosty z Chlumčan přehrávaly. Velké množství šancí, které si domácí vytvořili, ale ke gólu nevedly. 

 

Až krátce před poločasovou pauzou se míč po standardní situaci odrazil až k Milanu Hlaváčovi, který propálil chumel hráčů a poslal domácí tým do vedení 1:0!

 

To setrvalo i po poločasovém hvizdu.

Nauš dvěma zásahy pečetil vítězství svého týmu

Druhý poločas se nesl v podobném stylu, jako ten první. Domácí své protivníky přehrávali a ti se naopak dostávali do šancí jen sporadicky. Pokud nějakou šanci Chlumčany měly, tak ji nedokázaly patřičně využít, a tak v kolonce počítající branky hostí stále svítila nula.

 

Výsledkovou tabulí dokázaly hnout až domácí Horažďovice. Psala se sedmasedmdesátá minuta, když Josef Nauš rozradostnil domácí fanoušky podruhé. Po odkopu z vápna se míč dostal k Michaelu Formanovi, který ho přiťukl Jůdovi, ten vyslal krásným pasem do samostatného úniku Nauše, který kličkou oklamal brankáře a zvýšil na 2:0!

 

Tentýž hráč uzavřel skóre brankou ze třiaosmdesáté minuty, když přebral balón na útočné polovině, prosmýkl se obranou Chlumčan a vystřelil. Jeho první pokus ale brankář Fryš vyrazil. Avšak agilní kapitán Horažďovic se dostal k dorážce dříve než obránci k odkopu a napodruhé už se nemýlil - 3:0!

 

Horažďovice tedy po neúspěšném pokusu postoupit do Krajského přeboru zvládly první utkání nové sezóny I.A třídy, když dokázaly porazit chlumčanskou Keramiku rozdílem tří branek.



Ohlasy k zápasu


FK Horažďovice
Michael Forman, hráč FK Horažďovice: Do prvního mistráku jsme šli spíš po přípravě chlastací, než po přípravě fyzické, od středy jsme v pěti lidech absolvovali čtyřdenní festival plný slivovice a první věc po fesťáku nás čekal vstup do fotbalové sezóny...stoper nám z toho chlastu onemocněl, se druhým stoperem si chlumčanští nevěděli rady, a dalším byl Jozi Nauš, který vypadal, že běhá mezi kuželama, protože ho nikdo nedokázal zastavit. Celkově celý tým šlapal špičkově a nebyl nikdo, komu by to vyloženě nešlo. na hřišti jsme byli lepší a nebezpečnější a zcela zaslouženě vyhráli, jen si myslím, že brankový rozdíl měl být mnohem větší. K hodnocení hlavního rozhodčího tu je delegát, a i na jeho verdikt si moc rád počkám.

TJ Keramika Chlumčany
Lukáš Tomášek mladší, hráč TJ Keramika Chlumčany: Soupeř nás přehrával, ale zase když jsme si vytvořili šance, tak jsme je nedokázali proměnit...



Sestavy


FK Horažďovice
J. Rybár [-] - M. Hlaváč [-] (55. L. Král [-] ) , R. Lacko [-] (66. J. Štěch [-] ) , T. Jůda [-] , A. Vachuška [-] , M. Šašek [-] , M. Forman [-] , J. Sova [-] (86. M. Boř [-] ) , J. Forman [-] (30. J. Janouškovec [-] ) , J. Nauš [-] , D. Macoun [-]

TJ Keramika Chlumčany
R. Fryš [-] - L. Milota [-] , J. Lenk [-] (46. J. Voller [-] ) , T. Benedikt [-] , P. Šmíd [-] - J. Havlík [-] , J. Vajai [-] (66. M. Kanát [-] ) , L. Tomášek ml. [-] - L. Nohava [-] , V. Dušek [-] - T. Fleissig [-] (46. M. Vojáček [-] )

ŽK: 32. M. Hlaváč , 41. A. Vachuška , 73. M. Forman , 76. J. Sova - 34. J. Lenk .
Hráči zápasu: J. Nauš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ruda Daniel - PETRŽÍLKA Jiří, VELÍŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.