Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 13:30

15.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stříbro se s podzimem rozloučilo prohrou


Branky


0

Poslední podzimní kolo skončilo pro Stříbro smolně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nýrsko ve vedení

Nýrsko do svého předposledního zápasu podzimu, jelikož o víkendu ještě musí absolvovat duel s Luby, vstoupilo trošku lehkovážně a Stříbro se dostalo do první vážnější šance, ve které ovšem Bůžek jen těsně nedosáhl na balón na malém vápně. Postupem času se ovšem hosté začali více osmělovat a ve 24. minutě to byli oni, kdo se ujal vedení. Do samostatného úniku se dostal Rubáš, elegantní kličkou se zbavil gólmana Dolejše a poslal míč do odkryté sítě. 

 

Stříbro nedokázalo do konce poločasu zareagovat, ba naopak, těsně před poločasovým hvizdem přišla druhá rána. Tomáš György z volného přímého kopu nečekaně vystřelil, Dolejš těžký balón vyrazil jen před sebe a dobíhající Výtisk zvýšil již na 2:0 pro hosty.

Další tři branky

Ti neponechali ani ve druhé půli nic náhodě a od prvních minut se hnali za pojistkou, která přišla záhy. Nýrský kapitán György si vyměnil míč s Kohoutem, který se na hranici vápna odhodlal ke krásné technické střele, která skončila za nešťastným Dolejšem. Netrvalo to ale ani sedm minut a Stříbro se ještě nadechlo k možnému zvratu. Po pěkném pasu se za obranu dostal Mráček a pěknou střelou nedal Moravcovi šanci.

 

V závěru utkání si ale přecijen hosté vzali své třígólové vedení zpět, když po rychlém brejku doklepl György Rubášovu střelu a stanovil konečné skóre 1:4.



Ohlasy k zápasu



FK Okula Nýrsko
Tomáš György, kapitán hostů: "Úvod zápasu byl plný nepřesností, ale postupem času se náš výkon zlepšoval a šli jsme do vedení. To jsme ve druhém poločase i přes snížení soupeře ještě navýšili a vyhráli. Mrzí nás pouze zranění Tadeáše Kohouta, kterému přejeme brzké uzdravení."



Sestavy


TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - T. Mráček [-] , P. Žíla [-] (65. D. Žíla [-] ) , J. Kertys [-] (67. L. Pleško [-] ) , T. Bůžek [-] , J. Petrlák [-] (46. K. Blažek [-] ) , A. Šimek [-] , A. Mikulovský [-] , R. Dyk [-] , J. Eliáš [-] , O. Pavlas [-]

FK Okula Nýrsko
J. Moravec [-] - D. Kotlan [-] , O. Kadlec [-] , M. Brož [-] , J. Lužný [-] , T. Valenta [-] , K. Kalivoda ml. [-] (77. A. Antonovics [-] ) , T. György [-] , T. Kohout [-] (82. J. Pavlík [-] ) , P. Výtisk [-] , T. Rubáš [-] (87. M. Valenta [-] )

ŽK: 53. J. Lužný , 60. K. Kalivoda ml. .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Homr Michal - ŠTYCHOVÁ Jana, BOGDAN Gabriel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.