2:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 14:00

14.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tachov zvládl i čtrnáctý zápas v řadě


Branky


70. P. Nový , 79. D. Křížek - 39. M. Ruda , 55. L. Čížek , 68. M. Skopový , 77. P. Vyleta (p.)
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obě mužstva na hrací plochu přivedla coby hlavní rozhodčí tohoto utkání Jana Štychová, která tak navázala na stále hojnější počet žen s píšťalkou či praporkem v puse, resp. ruce. I ona tak mohla v prvním poločase sledovat herní dominanci Tachova, kterému se ovšem nedařila předfinální fáze a do větších šancí se dlouho nedostával. Tu první si vypracoval Lukáš Čížek, který se na naše prosby konečně dostal při absenci nejlepšího střelce soutěže, Lukáše Bydžovského, do základu. Agilní exrozvadovský útočník si ve vápně našel kolmou přihrávku mezi obránce, ale následná střela neměla potřebnou razanci a Böhm si s lehkostí jemu vlastní poradil. 

 

Ani jemu se ovšem nevyhl slabší okamžik, když ve 39. neudržel centrovaný míč ve svých rukavicích a dobíhající Ruda poslal balón do odkryté svatyně. Vyrovnat mohl z následné pološance Václav Klokan, jehož ovšem ve vápně zradilo zpracování a míč sebral gólman Houdek.

 

Start do druhé půle vyšel hostům z Tachova na jedničku. V 55. minutě totiž centroval Kořínek, domácí obrana zaspala a zakončující Čížek hlavou zvýšil na 2:0. V 68. minutě poté po pěkné kombinaci zakončoval do odkryté branky Skopový. Domácí se sice snažili reklamovat ofsajdové postavení, sudí Šimek byl ale opačného názoru a branka byla uznána.

 

Domácí se ale nevzdali a o minutu později přišla snižující branka, když Pavel Nový po standardní situaci doklepl poskakující balón do branky. V 77. minutě si ovšem hosté vzali své tříbrankové vedení zpět. Po další pofidérní ofsajdové situaci byl faulován ve vápně Čížek a s nařízenou penaltou si poradil Patrik Vyleta.

 

O dvě minuty později jen upravil na konečných 4:2 David Křížek po centru Václava Klokana, a Tachov si tak připsal další, v pořadí již čtrnácté vítězství této sezóny.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Jakub Šroubek, talent domácích: "Tachov byl celý zápas více na míče, krásně otáčel hru, ovšem první velkou šanci si vypracoval až v závěru poločasu. Poté si myslím, že nás pomezní dvakrát poškodil, když neodpískal dvě ofsajdová postavení, jinak to ale byl vcelku pěkný zápas."




Sestavy


TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - P. Salák [-] , M. Varga [-] , J. Langer [-] , J. Šroubek [-] , P. Nový [-] , V. Klokan [-] , J. Horník [-] , Z. Černý [-] , M. Křížek [-] (74. J. Fürbacher [-] ) , D. Křížek [-]

FK Tachov
D. Houdek [-] - M. Folejtar [-] , L. Čížek [-] (87. D. Beneš [-] ) , L. Tušl [-] , J. Burda [-] , P. Vyleta [-] , P. Kořínek [-] (65. M. Skopový [-] ) , T. Habart [-] , M. Knakal [-] , M. Šácha [-] , M. Ruda [-]

ŽK: 60. M. Křížek , 76. L. Böhm - 35. M. Ruda , 61. L. Čížek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šauflová Jana - ŠIMEK František, MAROUŠEK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.