Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 14:00

14.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Pět branek do sítě Sušice


0

Po několika šancích Sušice v úvodu zápasu rozjel Rozvadov svůj brankostroj.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sušická koncovka vázla

Úvodní minuty vůbec neodpovídali konečnému výsledku, když si hostující celek během patnácti minut vypracoval hned čtyři šance, které volali po gólu. Neuběhlo totiž ani třicet vteřin od úvodního hvizdu a sám na gólmana Rychnu se řítila exotická akvizice exdivizního celku, Stefan-Aurel Badarau, ovšem rychlonohý hráč nastřelil pouze vzdálenější tyč, od které se balón odrazil do zámezí. V další obrovské šanci se poté ocitl Imrich Varga, který upláchl po křídle a po kličce se zbavil i vyběhnutého Rychny, před prázdnou brankou ovšem nezachoval potřebný klid a balón skončil vedle. 

 

Ve 12. minutě poté opět Badarau pouze trefil vytrčenou nohu rozvadovského gólmana, hra pokračovala, až se k balónu za sušickým vápnem dostal Žemlička a jeho krásná táhlá rána skončila přesně u tyče. Vyrovnání měl na kopačce Halas, ale jakoby symbolicky pro sušickou koncovku v tomto zápase z malého vápna vysoko přestřelil.

 

Do konce poločasu se navíc Rozvadov prostřílel k dvoubrankovému vedení, když z hranice vápna přišla umístěná střela Patrika Hány, a do kabin se tak šlo za stavu 2:0 pro domácí.

Žemličkův hattrick

Rozvadov ve druhém poločase nepolevil, což neslo ovoce v podobě další pěkných branek. Po hodině hry vedení svého týmu potvrdil svou druhou brankou v utkání Žemlička, který z levého křídla podnikl slalomový výlet do sušického vápna, ve kterém se zbavil několika obránců a tvrdou střelou nedal Gillovi šanci zakročit. Tentýž hráč o sedm minut nato dokončil svůj hattrick po přesné hlavičce a Rozvadov v tu chvíli vedl již 4:0.

 

Konečnou tečku za utkáním dal Jan Viterna, jehož první střelu do prázdné branky po krásné brejkové kombinaci ještě Gill fantasticky vyrazil, ale dorážku směřující pod břevno mohl již jen sledovat očima.



Ohlasy k zápasu



TJ Sušice
Vyjádření Sušice: "Kdybychom v úvodu utkání proměnili stoprocentní šance, tak bychom v patnácté minutě vedli 4:0, a ne prohrávali 0:2. Takhle jsme ztratili další body a příští týden s Mýtem musíme bojovat!"



Sestavy


TJ Rozvadov
R. Rychna [-] - M. Bronec [-] , F. Janda [-] , J. Viterna [-] - P. Roháč [-] - J. Žemlička [-] , M. Havlas [-] - T. Štverák [-] , L. Milan [-] (63. M. Slowik [-] ) , J. Svoboda [-] , P. Hána [-]

TJ Sušice
K. Gill [-] - J. Brabec [-] , J. Čanecký [-] , P. Hubáček [-] , S. Badarau [-] (46. L. Blažek [-] ) , T. Vichr [-] (77. P. Hubáček [-] ) , I. Varga [-] , T. Klíma [-] , M. Halas [-] , M. Bachroň [-] , L. Kodýdek [-]

ŽK: 69. J. Viterna - 65. J. Brabec , 83. J. Čanecký .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kříž Lukáš - ŠIŠKA Pavel, SCHNEIDER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.