5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

12.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota poslal Sušici domů s bůrem


Branky


22. M. Bachroň (vl.) , 32. D. Křížek , 35. D. Křížek , 53. O. Kotrnoch , 68. V. Klokan
0

S debaklem odjíždí Sušice ze Lhoty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásná branka

Sokolové klasicky bez bázně a hany vletěli na svého soupeře hned od úvodních minut a ve snaze ujmout se brzy vedení si vypracovali několik slibných šancí. V té první se ocitl rychlonohý Kotrnoch, který se na podzim stal jedním z tahounů lhotského družstva, ovšem branka mu byla malá. Na první branku se tak čekalo až do 22. minuty, kdy po křídle utekl Michael Křížek a jeho střílenou přihrávku před prázdnou branku si do vlastní branky srazil nešťastný Bachroň. 

 

Nejhezčí moment celého utkání přinesla akce ze 32. minuty, kdy si míč na pravém křídle k centru připravil Langer a nadýchaný obloček si na zadní tyči našel nekrytý David Křížek, který akrobaticky ve vzduchu trefil přesně k tyči. Tentýž hráč se do poločasové pauzy radoval ještě jednou, když využil zaváhání sušické obrany, která po celý zápas nepůsobila úplně jistým dojmem, a tváří v tvář Gillovi nezaváhal.

Jasná záležitost pro domácí

Sušice se ovšem nevzdala a zkraje druhé půle ještě zatlačila svého soupeře. Výsledkem ovšem byla stále nula na světelné tabuli a naopak, na druhé straně se skóre opět měnilo. Klokan vystihl další chybu v sušické defenzivě a nesobecky předložil balón před prázdnou branku na Kotrnocha, který měl již lehkou úlohu a poslal balón neomylně do sítě.

 

V 68. minutě si oba aktéři své role prohodili a po Kotrnochově centru se z rohového kopu prosadil hlavou právě Václav Klokan, který tak uzavřel skóre na konečných 5:0, což je v letošní sezóně nejvyšší lhotská výhra.



Sestavy


TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - M. Varga [-] (76. R. Kováč [-] ) , J. Záhrobský [-] , O. Kotrnoch [-] , J. Langer [-] (66. P. Salák [-] ) , J. Šroubek [-] , P. Nový [-] , J. Horník [-] , Z. Černý [-] , M. Křížek [-] (30. V. Klokan [-] ) , D. Křížek [-] (73. J. Fürbacher [-] )

TJ Sušice
K. Gill [-] - J. Skála [-] , P. Hrubec [-] (24. P. Hubáček [-] ) , J. Brabec [-] (13. J. Farták [-] ) , J. Čanecký [-] , P. Hubáček [-] , T. Vichr [-] , I. Varga [-] , T. Klíma [-] , M. Halas [-] (83. L. Blažek [-] ) , M. Bachroň [-]

ŽK: 9. D. Křížek - 60. P. Hubáček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - ŠTYCHOVÁ Jana, KÖNIG Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.