1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

12.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Bříza si odvezla dva body


Branky


0

Bříza si z venku přivezla další bodový zisk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Schimmer držel hostující šance nad vodou

Úvod utkání jasně patřil domácímu mančatu z Chotíkova, který na svého soupeře vlétl a nenechal ho v prvních minutách dýchat. Odměnou jim byla brzká branka hned ze třetí minuty, kdy se po rohovém kopu hlavou prosadil chotíkovský kapitán David Míka a bylo to 1:0. Navýšit vedení mohl mladík Schleis, kterého ale perfektním zákrokem vykryl další zástupce mladé generace, hornobřízský gólman Schimmer.

 

Tentýž hráč byl ústřední postavou hostů v celém prvním dějiství, kdy si na něm několikrát domácí střelci vylámali zuby a především díky skvělému výkonu tohoto mladíka v hostující brance se do kabin šlo za stavu 1:0.

 

Vyrovnání a penalty

Druhá polovina nabídla hned zkraje několik zajímavých šancí. Tu první si v souvislosti s prvním poločasem trochu překvapivě připravili hosté, ale jinak spolehlivý střelec Chocholatý se tentokrát mýlil. Podobně skončil i Zavadil, jehož zradilo zpracování, jinak by již hostující lavička mohla možná jásat. To se jí poštěstilo o pár minut později, kdy se konečně prosadil střídající Sedlecký a bylo srovnáno.

 

Domácí mančaft si poté zkompikoval situaci díky dvoum druhým žlutým kartám bratrů Míků, kteří se tak přesunuli do sprch. Definitivně pohřbít šance Chotíkova na body mohl ke konci utkání Janka, ale vysoko přestřelil.

 

V následujícím penaltovém rozstřelu se poté opět zaskvěl gólman Schimmer, který nadále deptal soupeřovi střelce a zařídil bod navíc pro Horní Břízu.



Ohlasy k zápasu



SK Horní Bříza
Lucie Sedláčková, vedoucí hostů: "Do zápasu jsme nevstoupili vůbec dobře a ve druhé minutě jsme inkasovali z rohu. Chotíkov si v první půli vytvořil minimálně dvě gólové šance, ale ty pochytal J. Schimmer. Nevěděli jsme si rady. Na středu chotíkovské zálohy výborně zahrál Kučera, který si nás po hřišti vodil. Naštěstí druhý poločas byl diametrálně odlišný. Chotíkov se do hry téměř nedostal, za to my jsme si vytvářeli řadu šancí a díky jedné z nich se nám podařilo díky J. Sedleckému srovnat. Domácí hodně znervózněli a obdrželi ke konci zápasu 2 ČK. Této krátké výhody už se nám nepodařilo využít a došlo na penalty. Konečně jsme protrhli smůlu a na čtvrtý pokus konečně zvítězili."



Sestavy


FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - K. Schleis [-] (90. M. Rubáš [-] ) , J. Pechler [-] , M. Prais [-] , M. Míka [-] , D. Míka [-] , M. Lopata [-] , P. Kučera [-] , J. Končal [-] , J. Kluska ml. [-] , J. Fakan [-] (75. D. Kestler [-] )

SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - S. Rous [-] , L. Janka [-] , A. Lavička [-] - D. Sedlák [-] , J. Kraček [-] , Z. Netáhlo [-] (75. J. Němeček [-] ) , T. Lomoz [-] , M. Macháček [-] - M. Zavadil [-] (57. J. Sedlecký [-] ) , P. Chocholatý [-] (80. J. Paukner [-] )

ŽK: 63. M. Míka , 69. D. Míka , 73. M. Prais - 57. M. Zavadil , 69. T. Lomoz . ČK: 69. M. Míka , 86. D. Míka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HAVRÁNEK Martin - MAZANEC Marek, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.