Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

11.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nykles porazil svou Lhotu


Branky


0

Sokolové opět nebodovali, tři body přenechali Chotíkovu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrovský tlak domácích

Exlhotský trenér Nykles přivedl své svěřence na trávník řádně namotivované, kdy právě kvůli své sokolské minulosti vypsal blíže nespecifikované odměny, na které očividně hráči slyšeli. Od úvodního hvizdu to totiž byli právě domácí, kdo určoval tempo a dostával se do šancí.

Hned tu první se povedlo proměnit. Karel Rozboud si počkal na odražený míč a jeho střela z hranice vápna zapadla přesně k tyči. Poté mohl síť rozvlnit například Miroslav Lopata, jehož střelu lapil gólman Böhm až na brankové čáře. Podobně dopadl se svým pokusem i David Míka a když se neprosadil ani Končal, jehož brejk neskončil povedeným zakončením, mohla si domácí lavička trhat vlasy. Natěstí pro ní přišla 17. minuta a průnik Končala, který zastavil hostující Záhrobský jen za cenu faulu a z následné penalt zvyšoval David Míka na 2:0. Tentýž hráč mohl skóre navýšit o pár okamžiků později, ovšem to by jeho rána musela mířit o trošku jinam, než do brankové konstrukce.

Ještě do poločasu se ale hosté dočkali kontaktní branky. Prodloužený nákop do vápna propadl k Davidovi Křížkovi, jenž po zemi prostřelil Bejdáka a do kabin se šlo za stavu 2:1.

Dva obraty

Lhota ovšem ve druhé půli ukázala, že je velmi kvalitním mančaftem a do 72. minuty utkání obrátila. Nejprve v 57. minutě využili sokolové zaváhání Bejdáka, který neudržel balón v náručí, Kotrnoch nahrál na hranici vápna Langerovi, který trefil prázdnou branku a srovnal na 2:2. Poté si centr z volného přímého kopu na malém vápně našel Záhrobský, jehož střela se dokutálela až do sítě a u hostů propukla euforie.

 

Ta ovšem netrvala dlouho. Pět minut nato totiž zblízka Böhma prostřelil Lopata a bylo to opět nerozhodně. Konečné slovo měl mladíček v barvách chotíkovského týmu, Petr Zajíček, který využil chyby Böhma, kterému vypadl vysoký centr z rukavic, a mladičká hvězda domácích poslal míč do odkryté svatyně.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Petr Nykles, trenér domácích: "Pro mě to byl tak trošku exkluzivní zápas, kluky jsem namotivoval a výsledkem byl neskutečný vstup do zápasu, kdy jsme během prvních dvaceti pěti minut měli hned sedm tutových šancí, ale ne všechny jsme bohužel proměnili. Chléb se lámal ve chvíli, kdy soupeř otočil stav - v tu chvíli jsme ukázali svou sílu."

TJ Sokol Lhota
Jakub Šroubek, talent hostů: "Na soupeře jsme chtěli od začátku aktivně vletět, bohužel se nám podařil pravý opak a ve 20. minutě jsme prohrávali 2:0. Ve druhé půli jsme ale stav dokonce otočili, bohužel jsme pak po dvou individuálních chybách zase prohrávali 3:4. Soupeř byl velice kvalitní a potrestal všechny naše chyby."



Sestavy


FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - K. Rozboud [-] , P. Zajíček [-] , M. Prais [-] , J. Pechler [-] , M. Matas [-] (82. K. Schleis [-] ) , D. Míka [-] , M. Lopata [-] (91. D. Kestler [-] ) , P. Kučera [-] , J. Končal [-] (86. J. Fakan [-] ) , J. Kluska ml. [-]

TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - P. Salák [-] (32. J. Horník [-] ) , M. Varga [-] , J. Záhrobský [-] , O. Kotrnoch [-] , J. Langer [-] , J. Šroubek [-] (87. J. Fürbacher [-] ) , P. Nový [-] , Z. Černý [-] , M. Křížek [-] , D. Křížek [-]

ŽK: 35. J. Pechler , 45. M. Prais , 71. M. Matas , 92. P. Zajíček - 53. P. Nový , 63. O. Kotrnoch , 69. J. Šroubek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - MAZANEC Marek, HESSOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.