J. Nový 22.
1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

11.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýrsko ve druhé půli zvrátilo stav


Branky


22. J. Nový - 35. T. György , 53. M. Brož , 63. T. Kohout , 75. T. György (p.)
0

Hosté se osmělili až ve druhé půli a po dobrém výkonu ottočili na konečný výsledek 1:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Umělka dělala Nýrsku problémy

Žihle jako již několikrát v úvodních minutách skvěle využila znalosti místní umělé trávy a menších rozměrů hřiště a Nýrsko se muselo spíše bránit a seznamovat s naskytnutými podmínkami. Ve 22. minutě se dokonce domácí dostali do vedení, když Vukliševič parádně vysunul Nového, který se k míči dostal dříve než vybíhající Moravec a bylo to 1:0.

 

Postupem času se ale hra vyrovnala a ještě do konce první pětačtyřicetiminutovky bylo vyrovnáno. Kotlan svým centrem našel na zadní tyči volného kapitána Tomáše Györgyho, který populárním koníčkem poslal míč do sítě.

Dominance hostů

Ve druhém poločase to ale z nýrské strany bylo již trochu jiné kafe a Žihle nestíhala hasit své nedostatky v zadních řadách. I přesto to mohli být domácí, kdo se mohl radovat z vedoucí branky, to by ovšem musel Kaľata trefit místo žihelského kostela prostor nýrské branky. A tak se měnilo skóre na druhé straně, když György u postranní čáry obešel dva protihráče, Kadlec vysunul ve vápně číhajícího Brože, a ten už si věděl rady.

 

Za dalších deset minut přišla pojistka. Jmenovec střelce druhé branky, Jiří Brož, chybnou malou domů poslal do úniku Tadeáše Kohouta, který obešel gólmana Mikeše a chladnokrevně poslal míč do prázdné branky. V 70. minutě navíc domácí přišli o svého kapitána, když právě nositel pásky Rambousek před vápnem zatáhl za záchranou brzdu a nutno poznamenat, že férovým faulem, kdy unikajícího Kotlana jen chytil za rameno, si vysloužil jasnou červenou kartu a bez protestů opustil hřiště. Přímý kop z hranice vápna se zdál být dobrou příležitostí pro navýšení skóre, ale hostující kapitán György poslal bal´pn pouze do blokující zdi.

 

Náladu si nýrský hráč s číslem devět spravil o pár minut později, kdy proměnil pokutový kop po faulu Romanovskyyho na Kohouta, a završil tak na konečných 1:4 pro hosty.

 



Ohlasy k zápasu



FK Okula Nýrsko
Tomáš György, kapitán hostů: "Ze začátku jsme měli problém přizpůsobit se umělé trávě a menšímu hřišti. Navíc jsme inkasovali a pustili domácí do vedení. Postupem času se však naše hra zlepšovala a pramenilo z toho vyrovnání do poločasu. Druhý poločas jsme začali aktivně a rozhodli jsme o zisku bodů."



Sestavy


TJ Slavoj Žihle
M. Mikeš [-] - J. Nový [-] , J. Brož [-] (63. O. Čapek [-] ) , M. Romanovskyy [-] , R. Otcovský [-] , T. Krofta [-] , M. Kaľata [-] , F. Půta [-] , T. Rambousek [-] , J. Bulín [-] (17. V. Churavý [-] ) , Z. Vukliševič [-]

FK Okula Nýrsko
J. Moravec [-] - D. Kotlan [-] , O. Kadlec [-] , M. Brož [-] , J. Lužný [-] , T. György [-] (84. F. Malát [-] ) , A. Antonovics [-] , L. Kajínek [-] (79. J. Pavlík [-] ) , T. Kohout [-] , T. Valenta [-] , M. Valenta [-]

ŽK: 54. M. Romanovskyy , 80. M. Kaľata - 28. M. Brož , 55. L. Kajínek , 66. T. Valenta . ČK: 70. T. Rambousek , 89. M. Romanovskyy .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: ŠIMEK František - RUDA Daniel, DOKSANSKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.