2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

11.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník překvapil exdivizní Sušici


Branky


0

Stříbro opět bralo tři body!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Další utkání jedenáctého kola se odehrálo na domácím trávníku baníkovců ze Stříbra, kteří se přes týden důkladně nachystali na papírově silnou Sušici, která ovšem po velké přestavbě kádru stále hledá svou herní tvář a v tabulce se nenápadně posouvá až k sestupovým vodám.

 

Tento zápas se ale nenesl v duchu fotbalových radovánek, jelikož ani jeden z týmů za celých devadesát minut nenašel recept na to, jak získat klid na kopačky, a kulatý nesmysl tak lítal ze strany na stranu bez vážnějších příležitostí. 

 

V první půli tak stojí za zmínku snad jen šance hostujícího Vargy, který ovšem nepřelstil brankáře Dolejše, či několik slibných domácích výpadů, které si ovšem sušická obrana dokázala pohlídat. 

Branky padaly až ve druhé půli

Prvního výrazného vzrušení se diváci dočkali v 63. minutě, kdy si s míčem porozuměl sušický Skála a povedeným pokusem otevřel skóre utkání. Hosté propukli v nadšení a v návalu euforie ze vstřelené branky po 155 minutách gólového půstu tak trošku zapomněli na zadní vrátka. Hned po rozehrávce se totiž za sušickou obranou zjevil Bůžek a tváří v tvář brankáři Gillovi nezaváhal.

 

Tentýž hráč poté deset minut před koncem stál u vítězné branky svého týmu, kdy po pěkném úniku našel před prázdnou brankou parťáka z útoku Mikulovského, jenž nabídnutou příležitostí nepohrdl a po jeho brance na 2:1 se mohli domácí radovat z tříbodového zisku.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Jakub Eliáš, hráč domácích: "Bylo to spíše bojovné utkání, na obou stranách bylo hodně zkažených balónů. I přesto jsme měli asi ze hry víc, hned po rozehrávce jsme dokázali srovnat a na konec jsme po zásluze vyhráli."

TJ Sušice
Vyjádření Sušice: "Sušice si dnes hodně věřila a doufala ve vítězství. Vše tomu napovídalo, když se zaslouženě v 63. minutě trefil Honza Skála. Sušičtí bohužel slavili déle než měli a do minuty přišlo srovnání. Domácí v koncovce zápasu otočili zápas a deset minut před koncem vsítili vítěznou branku. Sušice tak jede domů s prázdnou a ve vyrovnané tabulce je teď nutné zvítězit!"



Sestavy


TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - A. Mikulovský [-] (89. T. Mráček [-] ) , A. Šimek [-] , R. Dyk [-] , P. Demjan [-] , A. Kohut [-] (69. J. Petrlák [-] ) , T. Bůžek [-] , O. Pavlas [-] (63. J. Malý [-] ) , D. Tůma [-] , J. Eliáš [-] , J. Korynta [-] (82. L. Zaoral [-] )

TJ Sušice
K. Gill [-] - J. Skála [-] , J. Brabec [-] (80. L. Blažek [-] ) , J. Čanecký [-] , P. Hubáček [-] , L. Hájek [-] , T. Vichr [-] , I. Varga [-] , T. Klíma [-] , M. Halas [-] , M. Bachroň [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Volf Michal - MAROUŠEK Karel, ČERMÁK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.