0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 15:30

10.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stříbro zmobilizovalo síly a vykradlo Lhotu


Branky


0

Sokolové zůstali v desátém kole bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Utkání dvou celků, od kterých se v této sezóně čekají lepší výsledky, se od prvních minut odehrávalo ve velkém tempu. Stříbro na svého soupeře vletělo a sokolové se museli mít hodně napozoru, aby neinkasovali. Vstřelit gól se pak sice Baníku podařilo, díky ofsajdovému postavení ale logicky nemohl platit.

 

Na druhé straně se ve vyložené šanci ocitl Klokan, kterého zblízka výtečně vychytal brankář Dolejš, a stav utkání tak byl stále 0:0. To se nezměnilo ani po šanci Bůžka, který nedokázal využít přesné přihrávky Kohuta, ale ani po šanci Křížka na straně domácích, který na balón jen těsně nedosáhl.

 

 

Rozhodnutí

Druhý poločas přinesl vyrovnanou hru s minimem šancí na obou stranách. Po necelé hodině hry ztratil kapitán Černý po kontroverzním zákroku na polovině hřiště balón, rozhodčí Šiška nechal pokračovat ve hře, až se míč dostal na zadní tyči k volnému Bůžkovi, který si věděl rady a uklidil kulatý nesmysl do odkryté sítě. 

 

O vyrovnání se mohl postarat Horník, jenž si dobře naběhl na Langerův centr, ovšem v těžké pozici na zadní tyči nedokázal trefit prostor mezi třemi tyčemi. Podobný osud měla i šance Davida Křížka, který hlavou jen těsně minul baníkovskou branku, což byla zároveň poslední šance domácích v utkání, kteří tak po těsné prohře ztratili všechny body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Jakub Šroubek, talent domácích: "Prvních dvacet minut to vypadalo, jako kdybychom na hřišti vůbec nebyli, postupně jsme ale začali hrát a soupeři jsme se vyrovnali. Celý zápas byly šance na obou stranách, bohužel jen Stříbro jednu z nich proměnilo. Předcházel tomu jasný faul na půlce, na což se ale nemůžeme vymlouvat. Každopádně jsem jednoznačně pro zavedení videa, pak bychom tohle nemuseli vůbec řešit. (smich)"




Sestavy


TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - P. Salák [-] , M. Varga [-] , J. Záhrobský [-] , J. Langer [-] , J. Šroubek [-] , P. Nový [-] , V. Klokan [-] , J. Horník [-] , Z. Černý [-] , D. Křížek [-]

TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - A. Mikulovský [-] , A. Šimek [-] , R. Dyk [-] , P. Demjan [-] , A. Kohut [-] , T. Bůžek [-] , O. Pavlas [-] , D. Tůma [-] , J. Eliáš [-] , J. Korynta [-]

ŽK: 65. J. Šroubek , 86. L. Böhm , 90. J. Záhrobský - 53. P. Demjan , 90. J. Eliáš .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šiška Pavel - HOMR Michal, KŘEN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.